avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... diploma studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

diploma studii

Buna ziua!
as dori un sfat/indrumare unde m as putea adresa pentru urmatoarea problema:
-lucrez in domeniul patiseriei,dar nu pot fi trecut pe post ca si patiser doar ca si ajutor de patiser pentru urmatorul motiv:
-am terminat scoala profesionala inainte de 1989,atunci la vremea respectiva diplomele care se eliberau se specifica la meserii,,op.produse panificatie,,
-am lucrat in jur de 10 ani ca si cofetar,am trecut si in cartea de munca cu aceasta diploma,dar patronul actual nu mi recunoaste diploma,pe motiv sa merg sa ma reatestez pe aceasta meserie sa fac scoala ;
-unde ma pot adresa ?
-unde pot obtine un atestat ?
-itm-ul ma poate ajuta?
multumesc!!!!
Cel mai recent răspuns: ALBERTO58 , utilizator 19:34, 16 Martie 2017
ITM-ul nu va poate ajuta in acest caz.... incercati sa va adresati la Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC)
Adresă: P-ța. Valter Mărăcineanu nr. 1-3, Intrarea B, etaj 2, cam. 117, Sector 1, 010155 București

Email: office@anc.edu.ro
multumesc,am sa fac adresa si atasez diploma in copie,alte acte ce as mai putea sa depun,va rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acreditare nutritionist EvelinaB EvelinaB Buna ziua, Doresc, de ceva timp, sa fac cursuri de nutritionist acreditate. Singura problema este gasirea acestor cursuri. Care este problema mea? Cursuri ... (vezi toată discuția)
Profesie care nu exista in cor oanaciulei4 oanaciulei4 Buna ziua, Ca si \"fauritor\" de vitralii, cum este posibil sa imi atest ocupatia, si cum imi pot intemeia o intreprindere mestesugareasca, in conditiile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! predare cursuri calificare tatuator Irineltatuaje Irineltatuaje Sunt TATUATOR calificat si detin si salonul propriu de tatuaje si piercing in bucuresti. As dori sa stiu cum pot sa devin profesor...doresc sa predau cursuri ... (vezi toată discuția)