avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Profesie care nu exista in COR
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Profesie care nu exista in COR

Buna ziua,

Ca si "fauritor" de vitralii, cum este posibil sa imi atest ocupatia, si cum imi pot intemeia o intreprindere mestesugareasca, in conditiile in care in Romania nu exista cursuri/scoli care sa ateste o astfel de meserie?

Multumesc frumos,
Oana Ciulei
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 18:32, 3 Ianuarie 2016
Contactati:
Autoritatea Națională pentru Calificări:
Adresă: P-ța. Valter Mărăcineanu nr. 1-3, Intrarea B, etaj 2, cam. 164-166, Sector 1, 010155 București
Email: office@anc.edu.ro
Telefon: +40.21.313.00.51; +40.21.313.00.52;
Fax: +40.21.313.00.53
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! predare cursuri calificare tatuator Irineltatuaje Irineltatuaje Sunt TATUATOR calificat si detin si salonul propriu de tatuaje si piercing in bucuresti. As dori sa stiu cum pot sa devin profesor...doresc sa predau cursuri ... (vezi toată discuția)
Acreditare nutritionist EvelinaB EvelinaB Buna ziua, Doresc, de ceva timp, sa fac cursuri de nutritionist acreditate. Singura problema este gasirea acestor cursuri. Care este problema mea? Cursuri ... (vezi toată discuția)
Diploma studii ALBERTO58 ALBERTO58 Buna ziua! as dori un sfat/indrumare unde m as putea adresa pentru urmatoarea problema: -lucrez in domeniul patiseriei,dar nu pot fi trecut pe post ca si ... (vezi toată discuția)