avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate Adela27

Activitate Adela27

si nu inteleg de ce sa plec cu baiatul in germania domnul mirebire?este baiatul lui.si daca am de plecat voi pleca in belgia la sotul meu nu in germania.si acum sa schimbat legea pot pleca fara semnatura tatalui
nu a crescut copilu altuia deci sa ma fac inteleasa,baiatul e a lui nu ma tem de test baiatul seamana cu el dar na probabil crede ca asa scapa de plata pensiei dar nu e cum crede el.eu tot timpul am scos pensia de la el mergand la politie.eu doar am intrebat sa stiu daca se poate refuza sa nu plimb baiatul prin laboratoare de analize dar dc trebuie o voi fc.i el ca tata nu are dreptul de al lua pt ca este baiatul doar in custodia mea si nu are drept de vizita.
multumesc pt raspuns
nu ma tem de rezultat.stiu ca este a lui doar ca nu vreau sa fie afectat psihic baiatul.timp de 8 ani el stie ca e tatal lui si acum sa vada caa acesta nu il mai recunoaste.totusi este un copil nu adult ca sa inteleaga orice
multumesc pt raspuns
Fostul sot vrea sa faca testul de paternitate il pot refuza?baiatul meu are 8 ani si tatal abia acum sa trezit sa faca test.ce se intampla daca refuz?
Vreau sa scot baiatu de pe numele tatalui.el nu plateste pensia doar daca merg la politie nu are grija lui se cearta cu mine in fata baiatului ma si ameninta ca ma omoara.eu nu vreau ca el sa imi sperie baiatul are doar 8 ani nu vreau sa il mai terorizeze.dupa ce nu il intereseaza de baiat mai si bea si este violent mai zice acum ca nu este el tatal baiatului.ce pot face sa il scot definitiv din viata noastra si sa fie pe numele meu baiatul sau pe numele viitorului sot?