avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Posibilitate refuz test de paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Posibilitate refuz test de paternitate

Fostul sot vrea sa faca testul de paternitate il pot refuza?baiatul meu are 8 ani si tatal abia acum sa trezit sa faca test.ce se intampla daca refuz?
Daca instanta de judecata a dispus efectuarea expertizei ADN, aceasta se va realiza indiferent de acordul dvs.
multumesc pt raspuns
Dar de ce vreți să refuzați testul ADN, vă este frică de rezultat ? Oricum nu-l puteți refuza, dar prin refuz dați de înțeles că fostul soț este îndreptățit să verifice.
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2016
Admin, administrator
nu ma tem de rezultat.stiu ca este a lui doar ca nu vreau sa fie afectat psihic baiatul.timp de 8 ani el stie ca e tatal lui si acum sa vada caa acesta nu il mai recunoaste.totusi este un copil nu adult ca sa inteleaga orice
Pai cine va pune sa povestiti baiatului de ce merge sa I se ia sange?
El ar fi bine sa stie ca merge pentru analizele uzuale. Nu vad cum asa ceva l-ar afecta. Sa nu credeti ca inainte sa bage acul asistentele intreaba copilul daca stie ca e acolo pentru ca tatal nu mai e convins ca e tatal lui.

Alte discuții în legătură

Copil conceput în timpul căsătoriei, cu alt bărbat decât soțul mamei. poate fi obligat tatăl din certificatul de naștere să facă testul de paternitate? mt7x_murdok mt7x_murdok Buna Seara. Ma Numesc Madalin si daca ati putea sa ma ajutati in problema urmatoare ar fi superb: Eu si fosta mea sotie ne-am despartit cam cu vreo 5 ani in ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog tagada paternitate noul cod civil Ande85 Ande85 Buna seara, Acum o saptamana s-a nascut fetita mea , iubita mea a intentat proces de divort si primul termen este abia in ianuarie,copilul a trecut automat ... (vezi toată discuția)
Posibilitate refuz de catre mama a testului adn cerut de tata Monica 21 Monica 21 In urma cu 8 ani fostul meu sot a bagat divortul de mine imediat dupa nasterea baiatului nostru,la divort el a declarat ca copilul nu este a lui desii copilul ... (vezi toată discuția)