In urma cu 8 ani fostul meu sot a bagat divortul de mine imediat dupa nasterea baiatului nostru,la divort el a declarat ca copilul nu este a lui desii copilul ii poarta numele.In acest timp el nu a participat in nici un fel la cresterea copilului,acum eu doresc sa imi iau copilul in Germania dar el nu vrea sa mi dea semnatura de buna voie,eu l am dat in judecata ca sa l scot din drepturile parintesti fara a avea nici o pretentie,insa avocatul meu m a sfatuit sa i cer sa plateasca pensia alimentara in ideea ca v a renunta legal copil.Tatal copilului cere testul ADN si daca se dovedeste ca el e tatal doreste drept de vizita etc.si nu doreste sa i dea semnatura copilului pt a putea pleca cu el din tara.INTREBARILE mele sunt;ce se intampla daca eu refuz sa i se faca testul ADN copilului???daca am vreo sansa sa l fac sa mi dea semnatura sau sa castig custodia copilului?
Daca ati divortat acum 8 ani de ce aveti nevoie de acordul lui pentru a iesi din tara? Nu era custodia comuna atunci, copilul va este incredintat doar dumneavoastra. Puteti iesi oricand cu el.