In anul 2010 impreuna cu alte patru persoane am infintat o societate. Pentru inregistrarea societatii au fost necesare documentele mele de medic.
Eu detin o parte sociala. La un an de la infinttare s0a decis cesionarea a 6 parti sociale detinute de doi dintre asociati catre administratorul societatii.
Mentionez ca pana in prezent, detinand doar 5 % din societate nu am putut beneficia de dividente - in fiecare an, prin hotarare AGA profitul a fost reinvestit de catre ceilalti doi asociati.
Momentan eu nu mai activez in domeniul medical, astfel incat calitatea mea nu mai este suficienta.
Am fost solicitat sa cesionez catre un alt medic. Nu am experienta in acest domeniu si nu stiu la ce pret sa vand aceasta parte sociala.
Mentionez ca am investit la inceput suma de 1200 lei si nu am beneficiat de nici o remuneratie ca si asociat.
Momentan societatea a juns la o cifra de afaceri de peste 100.000 lei si un profit de peste 12.000 lei anual * cu un an in urma peste 60.000 lei profit)
Va og sa-mi spuneti care este procedura pe care trebuie sa o urmez si respectiv ce suma pot solicita pentru partea sociala detinuta.