avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters391008

Activitate ContSters391008

Doamna sau domnule mirebire
Eu am citit aici pe forum cum e cu executarea asta. Mi se pare rau sa-i fac baiatului meu asta. Are 6 ani, la toamna merge la scoala, o sa tina minte. De aia am vrut si sa divortez, sa nu creasca cu parinti care se cearta de dimineata pana seara. Oricum e intors copilul impotriva mea, o sa fie si mai rau. Am fost de cateva ori dupa copil, mi se rupe inima sa-l vad ca e suparat cand vin. Imi zice sa nu mai vin la el, ca ii e bine fara mine. Vreau sa fie baiatul fericit si sa nu intre in hora asta ca mi-a zis si doamna avocata cum e cu executari silite de copii, am citit si aici pe avocatnet.
Copilul nu vine deloc la mine desi exista o hotarare pana la judecarea divortului pentru ca fosta mea domna i-a bagat lucruri in cap.
Stiu ca poate nu ma fac usor inteles, dar fosta mea doamna vrea doar sa dau bani si sa ies din viata copilului, copilul fiind deja zice ea atasat de actualul sot si zice ca nu mai vrea sa complice mintea copilului cu tata natural care oricum da doar 500 pentru copil.
Ziceti sa ma duc la executor. Eu nu vreau executori in viata copilului meu. Vreau sa aiba o viata normala din care sa fac si eu parte. Am incercat mediere, am vrut divort la notariat, am incercat tot dar nu vrea. Si imi spune ca e normal ca baiatul sa nu vrea la mine la cat de putin platesc, de acea ea e cerut sa aiba custodia, ca zice ca ea creste copilul, eu dau bani putini si copilul nu vrea sa stie de mine. Are sanse sa i se dea custodia? Si mai este ceva, copilul nu o sa stie si daca ii dau fostei mele doamne cei o mie de euro de care zice ca are nevoie sa creasca copilul ca vin de la mine. Ce ma sfatuiti?
Fiind intr-un proces de divort, judecatoarea mi-a pus in vedere sa nu mai fac nici o legatura intre cat imi vad copilul si cat platesc pentru copil. Ori eu nu inteleg, noi tatii ar trebui sa sustinem jumatate din cheltuielile copiilor nostri dar sa nu-i vedem deloc? Stiu ce zice legea, dar vi se pare incorect sa gandesc ca daca sustin cincizeci la suta din cheltuielile copilului meu sa pot sa-l vad macar zece la suta din timp? Recunosc ca provin dintr-o familie instarita si ca pensia ce s-a stabilit pana la judecarea divortului este de 500 lei. As fi de acord sa platesc mult mai mult dar nu in momentul in care copilul meu nu vine la mine asa cum zice in hotarare pentru ca fosta mea doamna s-a recasatorit si din acest moment a intors copilul impotriva mea. Fosta mea doamna a inceput deja sa-i zica ca tatal tau nu plateste pentru tine, nu drege, nu face. Ce pot face? Sa platesc ca boul ma scuzati o mie de euro pe luna cat imi cere fosta mea doamna acceptand ca eu nu am copil in prezent si mai mult ca sigur nici in viitor? Ajutati-ma cu un sfat. Multumiri