avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Activitate tavi_buc

Activitate tavi_buc

multumesc frumos ptr observatie.....insa bine ar fi sa vedem realitatea .......nu ce ne convine noua....si eu va spun asta din experienta.....in 1999 eu ca agetie am fost prima care am practicat asatfel de contract pe piata...pot spune ca am avut pana acum 4 persoane care au facut asa ceva....au incercat sa sara agentia. prin diferite metode......ca cel de aici......si toti au platit inclusiv cheltuielile si dobanzile......cand vezi asa ceva incepe distractia....exact ce zicea pers de mai sus...cauti sa iei cat mai mult....fratilor tineti cont ca agentia este prastator de serviciu....si in acelasi timp vanzator de informatie....succes:P=D>d
acela este un contract..in care agentia se asigura ca ce arata cumparatorului ...cumpara numai prin ea...asta va spun din experienta....nu este un contract sa- i presteze ptr ce i arata......si ce arata sa cumpere numai cu agentia..asa se practica in piata....sunt multi genul acesta care merg ..vad...si cauta sa nu plateasca
daca a-ti fi in alt stat al comunitatii europene ....sau in SUA.....plateati de mult bani astia.....asta inseamna neseriozitatea romanilor..........si tupeul.....o sa vede ti ca i platiti....daca nu ajunge ti la un acord tacit cu prestatorii de servici...si nu ajunge ti in instanta....