Casatoria s-a realizat doar dataorita faptului ca era insarcinata si dupa 2 luni de la nasterea copilului ne-am despartit de fapt, dar procesul de divort l-am cerut dupa 2 ani. Pana la divort am platit o pensie stabilita in suma de 17.5.Ron deoarece eram in somaj. In Hotararea de divort scrie: la stabilirea pensiei urmeaza a se avea in vedere ca paratul realizeaza un venit mediu lunar de 2.000.000 asa cum rezulta din adeverinta....obliga la plata unei contributii lunare de intretinere in cota procentuala de 25% din venitul net lunar in favoarea minorului de la data pronuntarii hotararii si pana la majorat.
Si inca o problema: in ce conditii as putea cere testul de paternitate?
multulesc
Sunt divortat din anul 2003 si atunci mi s-a stabilit o pensie de 25% dintr-un salar de 200Ron.Intre timp mi-am schimbat serviciul si am un salar mai mare si am decis sa-i dau copilului 70Ron.(fara hotarare judecatoreasca)
Mentionez ca m-am casatorit, am de intretinut o casa, am un credit de 30% din salar si urmez si o facultate privata.Daca ma da in judecta fosta sotie pentru marirea pensiei alimentare cate procente poate sa obtina sin salariul meu si ce salar se ia in consideratie dat fiind fapul ca lucrez la o institutie unde beneficiez si de norma de hrana care este aparte de sal de baza dar apare pe fluturas?
Astept raspuns , multumesc!