avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Activitate cristianach

Activitate cristianach

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
As dori sa stiu daca, pentru a monta o bariera in incinta unui imobil (curte),care sa delimiteze o zona din parcare, dar care nu va restrictiona accesul public in acea curte sau buna circulatie, trebuie obtinuta autorizarie de constructie? Sau este suficienta aprobarea administratorului/proprietarului acelei curti?
Răspuns la discuția Clasare dosar abuz incredere
deja am facut aceasta cerere de redeschidere a dosarului, aratand motivele pentru care nu am contestat in timp util..
lasand partea cu cercetarea abuzului de incredere...ce e de facut? sunt proprietara unui auto pe care nu-l posed si pt care platesc taxe si impozite..
ce pot face pe cale civila, de exemplu? cum pot obtine legal o hotarare prin care sa reiasa ca nu sunt in posesia acestui autoturism? cum pot intra in posesia auto..?
multumesc
Buna ziua,
As dori o parere in privinta urmatoarei situatii: in anul 2012 fostul prieten a instrainat un autoturism proprietatea mea fara acordul meu; eu in acel moment nefiind posesoare permis auto i-am solicitat acestuia sa-mi restituie bunul.
Ulterior am depus plangere la politie fiind incadrata fapta ca abuz de incredere. Anul trecut s-a solutionat, procurorul clasand dosarul motivand insuficienta probelor.
Din pacate eu nu am fost instiintata, decizia fiind trimisa catre avocatul ce ma reprezenta inainte ...si care nu a binevoit a ma anunta.
Ce pot face in aceasta situatie, tinand cont de faptul ca bunul nu este in posesia mea fiind instrainat fara acordul meu; sunt obligata sa platesc taxele si impozitele aferente (in prezent in cuantum de 17000 lei); iar autoturismul poseda rca valabil intocmit pe numele meu..
multumesc, cristiana c