avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate simmie77

Activitate simmie77

Răspuns la discuția Continuare somaj
cred ca nu m-am exprimat eu corect. In momentul de fata somajul este suspendat, pentru a putea fi repusa in plata da la data incetarii contractului de munca, acesta cu ce articol trebuie sa fie inchis? Eram in somaj cand am fost angajata pe perioada determinata In conditiile in care contractul este pe perioada determinta si eu am fost anuntata cu 3 saptamani inainte de expirarea acestuia, ca incetam colaborarea. Daca se ajungea la finalu perioadei contractuale era simplu: art. 56, alin. 1 lit. i. Dar in situatia prezentata?.....
Buna ziua,
Am o intrebare legata de incheierea contractului de munca pentru a reintra in somaj, el fiind suspendat. Am fost angajata la o firma pe perioada determinata (21.05.2016-19.06.2016), iar astazi, 27.05.2016, am fost anuntata ca am incheiat colaborarea cu ei. Firma nu mi-a dat preaviz desi este stipulat in contract. Mentionez ca eram in somaj cand m-am angajat, iar perioada aceasta l-am suspendat. Intrebarea mea este: cu ce articol din codul muncii trebuie sa mi se inchida contractul pentru a putea fi repusa in plata la somaj?