avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Activitate rogert_Bv

Activitate rogert_Bv

Buna ziua,

Daca in cadrul unei firmei sunt angajati electricieni(avand doar diploma de electrician), acestia efectuandu-si activitatea ca si....... "lacatusi", adica sarcina lor de munca este sa pozitioneze cabluri prin sant, pe patul de cabluri si mai leaga echipamentele la platbanda de impamantare, la instalatii scoase de sub tensiune.
Toti electrcienii trebuie autorizati intern sau doar cei care lucreaza direct cu tensiunea
Multumesc!
Discuție despre SEF SIPP
Sunt intr-o firma cu aproximativ 400 angajati, am fost angajat in functia de Coordonator in materie SSM cu decizie de Manager HSE. In urma cu 12 luni am fost desemnat SEF SIPP(printr-o decizie de infiintarea a SIPP). Dupa controlul celor de la ITM s-a constatat ca nu pot ocupa acest post deoarece nu am studii superioare tehnice.
Am terminat facultatea si master cu profil economic, am cursul de inspector 80 ore, de evaluator - 180 ore si sunt in curs de absolvire a unei facultati cu profil tehnic.
Pot ramane pe acest post pana la absolvirea facultatii sau se poate echivala intr-un fel?
Daca nu, atunci ce pot face cand din spuse neoficiale aflu ca mi se pregateste pe ascuns o surpriza, vor sa ma dea afara.