avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Activitate nicoletaa2016

Activitate nicoletaa2016

Buna ziua.
Doresc sa va cer parerea intr-un subiect delicat. Parintii mei sunt chiriasi intr-o garsoniera din zona Kogalniceanu iar administratorul de bloc le refuza participarea la sedintele cu proprietarii, chiar daca ei au acordul de reprezentare din partea proprietarului pe o declaratie cu semnatura.
De asemenea, administratorul care se ocupa si de facturare si cheltuieli lunare nu prezinta de cand sunt parintii mei aici (de aproape 3 ani) nici un desfasurator la afizier cu cheltuielile pe scare defalcate - cat e lift, cat e femeia de serviciu, cat e apa etc.
Parintii mei primesc doar suma totala de platit si nu li se ofera - desi au cerut de nenumarate ori - o explicatie a cheltuielilor.

1. Imi puteti spune care sunt drepturile lor sa pretinda sa vada exact unde se duc banii lor in fiecare luna?
2. De asemenea, in baza carei legi - pe care am dori sa o citim - functioneaza o astfel de asociatie de bloc sau acest administrator de bloc care pare ca face f multe abuzuri?
3. Au dreptul sa participe la intalnirile lunare sau trimestriale convocate de administrator? Pentru ca li s-a refuzat accesul cu subiect si predicat.
Cred ca toata taria ca acest administrator fura si deturneaza bani intrucat frecvent le sunt ceruti bani pt inmormantarea nu stiu carui vecin - pe care ai mei nu l-au cunoscut niciodata, are instituit un regim de teroare si nimeni altcineva din bloc nu vorbeste de abuzuri, desi pe la colt, toti le discuta.

Multumesc pentru sprijin.