avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Activitate lili_75

Activitate lili_75

Va multumesc pentru raspuns.
Va multumesc frumos pentru raspuns .O seara frumoasa.
Pai asta este problema. Avand in vedere ca presedintele si cenzorul nu sunt renumerati, ei iau prima doar de 2 ori pe an , tot in dec 112 trebuie sa se regaseaca?
Va multumesc frumos pentru raspuns.
Buna ziua.Sunt membra a unei asociatii de proprietari. Administartorul si ingrijitorul sunt angajati cu CM. Cenzorul si presedintele nu sunt renumerati.Comitetul a hotarat sa se dea prime de paste pentru presedinte,ingrijitor si cenzor. . Intrebarea este urmatoarea : ce declaratie trebuie completata pentru cei 2 avand in vedere ca ei nu sunt salatiati si ce impozite trebuiesc platite. Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Alegere presedinte.
Directia taxe locale

Am ineles ca se vor trebuie sa faca 3 dosare. Exact ca la infiintarea asociatiei.
Răspuns la discuția Alegere presedinte.
Buna seara, si multumesc frumos pentru raspuns. Dar alta este problema mea. Saptamana viitoare va avea loc adunarea generala ( a 2 a) si din cate am inteles vor sa schimbe presedintele. Intrebarea este urmatoarea: trebuie facute alte dosare pentru ditl si judecatorie?

Pe mine m-a uimit ce putea spune acea D-na. Ma gandeam ca poate s-a schimbat ceva in legislatie si eu nu mai sunt la curent. De aceea am cerut ajutorul dumneavoastra.
Buna seara. Fac parte din comitetul unei asociatii de proprietari.Astazi mergand la CEC am auzit o d-na de la un ghiseu ca explica unui administrator ce trebuie facut daca se schimba presedintele.Din ce am inteles eu , in cazul in care se schimba presedintele asociatiei trebuiesc depuse aceleasi acte ca la infiintarea asociatiei.Trebuiesc facute 3 dosare : 1 pentru ditl, 1 pentru judecatorie si 1 pentru asociatie. Asi dori sa stiu si parerea dumneavoasta. Multumesc anticipat.