avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Activitate marilena3

Activitate marilena3

Răspuns la discuția Restituire bani anvelopare
Am primit banii! Am facut asa cum m-ati sfatuit! Va multumesc pentru sfaturi! Sunteti super!
Răspuns la discuția Restituire bani anvelopare
Multumesc inca o data! Sper sa se rezolve fara alte implicatii!
Răspuns la discuția Restituire bani anvelopare
Am facut cererea de restituire dupa ce am semnat actele de vanzare a apartamentului si mi s-a spus ca imi voi primi banii. De 6 luni astept. La inceputul acestei luni am sunat din nou la administratoare si mi s-a spus ca pe final de luna voi primi. Mi-este teama ca voi fi amanata din nou. Ce pot face in acest caz?
Multumesc
Răspuns la discuția Restituire bani anvelopare
Pe chitanta pentru plata intretinerii, suma adunata in fiecare luna figureza ca fond de rulment. Are relevanta? Multumesc
Buna ziua.
Vreme de cativa ani, am locuit (ca proprietar) intr-un bloc cu 10 etaje. La un moment dat s-a hotarat sa se anvelopeze blocul (fiind construit in 1971, fiind la strada principla,etc.). Aceasta hotarare s-a datorat si faptului ca primaria s-a implicat oferind o cota parte. Administratoarea (de atunci- acum face actele pentru cea noua) blocului a facut sedinta, ne-a comunicat ce implica acest lucru si normal s-a trecut la "adunatul" unei sume de x lei pe luna pentru fiecare propietar de apartament (pentru aceasta actiune). In cativa ani s-a adunat ceva! La inceputul acestui an s-a terminat blocul de anvelopat dar eu am vandut tot la inceput de an. Am facut o cerere prin care imi cer banii inapoi, bani pe care i-am cotizat la asociatie de-a lungul timpului, deoarece nu am beneficiat "de izolarea blocului"! De 6 luni am facut cererea si tot de atat timp ma duce noua administratoare cu vorba. Mentionez ca in aceeasi situatie au mai fost si alti proprietari care si-au primt banii inapoi! Ce ma sfatuiti in acest caz?
Multumesc mult