Va rog sa ma ajutati sa inteleg - totusi asigurarea se face pe motor ,am doar datele fostului proprietar din acte{impreuna cu actele} in afara de cnp.
Si apoi,polita de asigurare mai are o rubrica - UTILIZATOR -Nu se poate sa fiu eu trecut ca utilizator i-ar cel trecut in acte sa fie trecut ca proprietar dar fara cnp {dupa cum am ultima polita}iar intr-un final sa-mi elibereze asigurarea?
Si sa circul pe numele celui din acte dupa ce-i voi face ITP.Imi pare rau ca stau si ma uit la ea si nu pot sa fac nimic.Iarasi nu pot pricepe si nici nu inteleg cum a putut cel din acte sa o inmatriculeze pe numele lui cind de fapt nici nu a trecut-o pe la primarie .Deci m-am interesat de aceasta situatie la primaria orasului de unde e.Nu a fost niciodata trecuta la impozit.Din auzite tipul se cam ocupa cu dastea.Sa merg la fisc cu actele ?Sa merg la politie sa-l cheme pentru actualizarea si clarificarea actelor?
Va multumesc anticipat
Va rog sa ma ajutati {sint nou pe forum} Am cumparat acum 2 ani o motocicleta veche din 1988 de la un intermediar.Am facut CV de mina intre mine si el,mi-a dat actele in original dar motorul nu are asigurare si nici ITP din 2011,cu ea circulindu-se doar pe coclauri.
In fine,dupa ce am investit niste bani in ea,ma trezesc ca nu pot sa-i fac asigurare deoarece mi se cere o copie dupa buletinul proprietarului din talon.Am reusit sa dau de proprietar dar nu-l mai intereseaza aceasta motocicleta.Am vorbit o singura data cu el la tel.I-am trimis scrisori recomandate si l-am rugat sami trimita o copie de buletin -numi mai raspunde la telefon.Fara asigurare nu pot sa o duc nici la verificare.Cei de la asigurari au nevoie de cnp-ul proprietarului din acte.Nu am de unde sa-l iau,iar proprietarul din acte nu colaboreaza.Tin sa mentionez ca pe talon nu este complectat nimic la rubrica Instrainat la...
Odata cu actele motocicletei intermediarul mi-a dat ultima polita de asigurare complectata pe numele proprietarului din acte,dar la rubrica unde se trece cnp nu era trecut nimic.
M-am interesat la primaria orasului de unde apartine cel trecut in acte....si surpriza.Proprietarul nu a trecut-o la fiscal niciodata,desi a folosito 6 ani dupa care a vindut-o.Ce pot sa mai fac....Va rog ajutati-ma cu un raspuns.
Va multumesc