avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate nutzy_36

Activitate nutzy_36

Răspuns la discuția rutiera
buna seara Domnle avocat.Tin sa va mentionez ca dosarul a fost la parchetul de pe langa judecatoria buftea si sa intors la politie in bucuresti pe barbu vacarescu langa fabrica de glucoza unde la chemat pe sotul meu pentru audiere ...(.ca ...sa intors dosarul de la parchet la politie asa i sa spus la telefon)
va multumesc!
dosarul a fost la parchetul de pe langa judecatoria buftea si sa intors la politie,nu trebuia sa ne cheme procurorul la parchet la audiere de ce ne cheama la politie ?
va multumesc!
Discuție rutiera
a fost prins sotul meu de un echipaj de politie in chitila conducand cu o dovada expirata de catava zile6 (permisul fiind ridicat pentru o luna de zile pentru o neacordare de prioritate la pietoni) i sa intocmit dosar penal asta fiind anul trecut de craciun 15dec. pana acum am asteptat de la parchetul de pe langa jud. buftea sa ne cheme procurorul la audiere . Acum am fost sunati de politia din bucuresti pe barbu vacarescu la audiere . Intrebarea mea este de ce sa intors dosarul de la parchet la politie... politaiul ia spus sotului k vrea sa -l mai audieze o data. urmeaza sa i dea vre o amenda si sa i dea permisul ,?tin sa mentionez ca avea permis de profesionist cu toate categoriile si nu a avut alte abateri . va multumesc!