avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Activitate ancagacea

Activitate ancagacea

Buna seara.

Vecina de la etajul inferior ne tot acuza ca ii provocam inundatii. Problema este ca de fiecare data cand presupusele inundatii s-au produs, nimeni nu folosise apa recent, iar in unele situatii nici macar nu eram acasa.
A venit, a vazut ca la noi e totul uscat insa continua cu acuzele.
Cum as putea sa solicit asociatiei de proprietari efectuarea unei verificari a coloanelor de apa pentru a se dovedi ca noi nu suntem responsabili de asa-zisele inundatii? (asa zise deoarece doamna numeste inundatie un punct umed pe tavan)
Exista vreo solutie pentru a nu fi obligata sa platesc investigatiile unui instalator? In cazul in care problema este la tevile comune, cheltuiala poate fi pusa in seama asociatiei si recuperata de la toti proprietarii?
Multumesc
Buna ziua.
Problema mea este opusa celor discutate. Vecina de la etajul inferior ne acuza ca ii provocam inundatie. Problema este ca in ambele momente in care s-a intamplat asa numita inundatie, in apartamentul nostru nu era nimeni, iar apa era oprita.
Banuiesc ca sunt probleme la conductele generale, insa administratia doreste sa ne oblige pe noi sa platim instalatorul si reparatiile aferente.
Cum ar putea fi gestionata aceasta situatie?
Multumesc.