avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Activitate disperata79

Activitate disperata79

Răspuns la discuția ce pot sa fac?
Stimate "Romy", nu stiu cine sunteti si ce aveti cu mine.As vrea sa argumentati ceea ce mi-ati scris, si sa-mi trimiteti legile care confirma randurile Dvs.Pana atunci cred ca am vazut deja destule, si nu are sens sa ma jigniti.
Multumesc inca o data pentru rapunsuri.Acum am alta intrebare, am mai aflat ceva din gura lumii cum se spune.Am vb ieri cu o persoana care sustine ca patroana mea i-ar fi spus ca o sa ma primeasca inapoi dar numai cu jumatate de norma.Este posibil?Ea mai are 4 puncte de lucru in afara de sediul de la Bv.Eu am licrat 4 ani, adicxa de cand m-a angajat la sediu.Acum ma poate trimite la un punct de lucru?Sau trebuie sa ma primeasca la sediu unde mi-e locul?Mersi anticipat pt raspunsuri.
Multam pentru raspunsuri.M-am gandit si eu sa ii las ceva scris.Ma ganeam sa fac o cerere prin care sa-i aduc la cunostinta ca doresc sa-mi reiau activitatea, si sa o las la locul meu de munca.Asta pentru ca stiu ca o cerere trebuie inregistrata si aprobata sau refuzata.Sa o fac in dublu exemplar?
Am vorbit si cu colegele mele, care au rugat-o insistent sa vorbeasca cu mine, intrucat este nevoie de persoana mea acolo, incep perioadele de concediu si nu o sa se descurce.Din cate am inteles de la ele, a spus cum ca o sa vorbeasca cu mine ca sa ma intorc de la 1 mai.Cu toate acestea nu raspunde la telefon.Am fost de cateva ori si acasa la ea si desi nu mi-a deschis usa, sunt convinsa ca era acasa.
As mai vrea sa-mi spuneti daca stiti, daca am nevoie de dovezi in cazul unui proces?Procesul trebuie inceput cat timp mai am cartea de munca la firma ei,nu?Ca sincer m-am gandit si sa-mi caut altceva de lucru si nu as vrea sa gresesc undva, caci vreau sa-mi fac dreptate.Stiu ca legea e de partea mea.Si in cazul unui proces pot sa-i cer si daune morale?Asta pentru ca eu consider ca daca ar fi raspuns la insistentele mele de acum sase luni, situatia mea ar fi fost total alta.Va rog sa-mi raspundeti si la aceste intrebari, vreau sa am raspuns la toatae intrebarile mele pentru a nu gresi undeva.Va multumesc.
Discuție ce pot sa fac?
Sunt in CCC de anul trecut.Acum as dori sa ma intorc la servici din cauze financiare.Insa patroana mea ma evita de sase luni desi stie ca as vrea sa-mi reincep activitatea.Dupa plecarea mea a angajat pe cineva, iar acum am auzit ca nu ar vrea sa ma primeasca inapoi.Ce sa fac?as avea castig de cauza daca as da-o in judecata?este foarte costisitor un asemenea proces?