avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Activitate negoro2002

Activitate negoro2002

Problema mea este ca somatia nu a ajuns la mine, eu avand domiciliul legal (si faptic) schimbat din 2010, deci cu 2 ani inainte de trimiterea somatiei. In acest caz, se mai considera acea somatie ca fiind comunicata legal?
Buna ziua,
M-am trezit in situatia neplacuta de a avea poprire pe cont pentru o amenda din 2007, pe care am achitat-o in termen de 48 de ore la CEC si pentru care, evident, dupa aproape 10 ani, nu mai am chitanta. Am fost astazi la DITL sa intreb de ce nu este prescrisa, in conditiile in care nu am primit nimic referitor la ea din momentul platii, nici macar o instiintare referitoare la poprire. Cei de la DITL au spus ca mi-a fost trimisa o somatie la inceputul anului 2012, la adresa pe care o aveam in 2007. Eu mi-am schimbat domiciliul in 2010.
Mentionez ca in 2010, la schimbarea domiciliului, mi-am schimbat cartea de identitate, dar, in nestiinta de cauza, nu am instiintat DITL cu privire la aceasta schimbare.
Ce pot face pentru a recupera banii care mi-au fost retinuti abuziv din cont si comisioanele retinute de banca pentru respectivele tranzactii?