Buna ziua,
Acum 3 zile am fost implicat intr-un accident rutier, accidentul s-a petrecut intr-un cartier rezidential, iar in acel cartier nu existau semne de circulatie iar drumurile pe care se circulca sunt de servitute si nicio regula de circulatie nu a fost inregistrata la primarie.
Accidentul sa petrecut intr-o intersectie in forma de T, eu eram pe partea de sus a "T-ului" mergeam in directia barierei de iesire din cartier, pe acea directie de mers are loc decat o masina si e considerat sens unic de locatarii din cartier.Domnul care a fost implicat in accident,care a intrat pe aleea dintre blocuri era preselectat pe partea din stanga cu intentia de a merge pe interzis.
Din cate am inteles cand a sosit primul agent care apartinea com. Chiajna a spus ca dansul ar fi de vina,dar dupa aceea au sosit agentii care apartin com. Chitilia, si dupa o conversatie in privat de 45 de minute intre agentul constatator din Chitilia si domnul care a fost implicat in accident am fost scos eu vinovat pe motivul ca nu am acordat prioritate de dreapta.
Acum dupa logica mea, daca domnul nu avea intentia de a vira spre stanga pe interzis eu aveam timp sa pun frana si sa-i accord si prioritate de dreapta + din cate stiu eu la mai putin de 25 de metri de coltul intersectiei nu ai voie sa parchezi, fiind si o duba alba parcata chiar in coltul intersectiei, eu nu am avut cum sa-l vad.
Permisul mi-a fost oprit si mi-a fost data dovada pentru 15 zile, nu am procesul verbal din cate am inteles inca se fac investigatii. Orice parere m-ar ajuta enorm.
Va multumesc!
Poze cu accidentul:
[ link extern ]