avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Activitate lolozel

Activitate lolozel

Avand in vedere ca patrunde in spatiul personal fara un anunt prealabil, nu poate fi acuzat si de vreo violare a spatiului privat? Totusi, sunt niste straini care patrund in apartament fara permisiunea noastra, eventua si in unele momente inoportune.
Nu este specificat nimic legat de vizite. Dar prin semnarea contractului, nu este implicita si intrarea in apartamentul inchiriat a proprietarului doar cu acordul chiriasilor?
Buna ziua,

Suntem 2 tinere care stau in chirie si pt asta am semnat un contract de inchiriere cu proprietarul. Ne-am certat din cauza ca nu stie sa anunte cand vine in vizita si ne-a dat o luna sa parasim apartamentul. Proprietarul vrea sa-l vanda si a precizat ca, daca are persoane interesate, va intra peste noi, fara sa anunte (ceea ce s-a si intamplat). Situatia e deranjanta, iar intimitatea noastra nu exista.

Ceea ce vreau sa va intreb este daca pot sa-l opresc sa intre in casa fara sa anunte, pe baza contractului. Ideea este ca acel contract nu este inregistrat nicaieri, nu are vreo stampila sau ceva oficial pe el, reprezinta doar acordul nostru de a inchiria si de a plati, plus semnaturile. Nu vrem sa ramanem in acest apartament, vrem doar sa nu intre in casa fara sa ii deschidem noi usa.