multumesc de raspuns,nu se pune ne plata in cazul creditului cu ipoteca ,acolo ratelle sunt la zi,doar la cele de nevoi personale unde am platit tot eu ,ma interesa daca nu platesc din cate cunosc prima data banca retine de la titular ptr ca si el este salariat!
nu noi suntem proprietari nu parintii ratele sunt la zi ptr apartament,eu platesc tot ,ma intereseaza daca nu platesc la cele doua credite ptr nevoi personale si sunt codebitor banca din cate cunosc eu trebuie sa puna poprire pe salariul sotului daca el este titularul creditului,pana in momentul de fata am platit si cele doua credite dar nu stiu cat voi reusi si daca se ajunge la partaj cum va fii?? se i-a in considerare ca am platit doar eu??
multumesc ptr raspuns ,acel credit cu ipotecaa fost folosit ptr utilaje la firma pe care o detinea sotul,se pot dovedi ,firma respectiva nu mai exista doar datorii catre furnizori si utilajele confiscate tot de furnizori ,problema este mai delicata acel credit cu ipoteca adica apartamentul era a parintiilor cu care locuim dar nu a fost cumparat din banii de la banca ,banii au fost folositi ptr cumparare utilaje,problema este ca acel credit este pe 23 de ani iar cele 2 credite de de nevoi pe 10 ani,sotul nu doreste sa plateasca la apartament de cand a bagat divort ,dar are pretentii sa platesc jumatate din cele 2 credite de nevoi ,pana in momentull de fata am platit doar eu el gasind o scuza ca nu are salar sau nu-i ajung banii,ce se va intampla daca nu platesc nici eu ,(pe apartament apar si doua somatii catre furnizori )
buna,am o intrebare sunt in proces de divort,sotul meu este titularul a mai multor credite unde este titular iar eu din pacate codebitor ,cum se impart ratele dupa divort 1 credit este cu ipoteca iar 2 credite de nevoi personale,va multumesc astept un raspuns!