avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... declaratii de avere
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

declaratii de avere

ma intereseaza sa stiu daca stie cineva in cat timp primesc un raspuns daca aam depus o sesizare catre ANI( a trecut ceva timp)
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 00:26, 1 Iulie 2016
Nu cred ca primiti ceva oficial... doar sa auziti ca s-a declansat pricedura de verificare a averii pentru persoana pt care ati facut sesizare daca ANI considera ca are suficiente informatii pentru a demara procedura de verificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa de la ani camelia iosif camelia iosif Buna ziua, Am desfasurat activitate ca functionar public pana in anul 2010, cand am fost disponibilizata. M-am rezit in urma cu o saptamana cu o adresa de la ... (vezi toată discuția)
Amenda de la ani Videodek Videodek Sunt referent la DSP , am primit un PVCC (amenda), de la ANI, pentru faptul ca , conform legii 144/2007 , art.44, aln. 2 , nu am depus la timp declaratia pe ... (vezi toată discuția)
Declaratie propria raspundere privind nunta adriana_m_2005 adriana_m_2005 Am fost cautata de un agent de la politia economica prin care mi se cerea sa dau o declaratie pe propria raspundere privind nunta care am avut-o anul trecut. ... (vezi toată discuția)