avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declaratie propria raspundere privind nunta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declaratie propria raspundere privind nunta

Am fost cautata de un agent de la politia economica prin care mi se cerea sa dau o declaratie pe propria raspundere privind nunta care am avut-o anul trecut. Am fost anuntata ca daca refuz sa dau declaratie acum, voi fi citata la politie si daca voi refuza si atunci voi fi sanctionata. Ma intereseaza daca trebuie facuta aceasta verificare si daca sunt obligata sa raspund pozitiv la ea. Care este motivul pentru care ma verifica pe mine ca persoana fizica si de ce nu merg direct la restaurant?
Astept sfatul dvs.!
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 19:44, 13 August 2012
O declaratie pt ce anume sa dati ca nu se intelege. Sigur nu ati fost chemata sa dati o declaratie in calitate de martor?
Presupun ca nici doamna nu stie exact de vreme ce nu a fost citata.Asteptati intai sa fiti citata in mod legal apoi prezentati-va sa vedeti despre ce este vorba.
Azi doar a venit un agent la mine sa ma intrebe la ce restaurant am facut nunta, cat a costat, cat a fost pretul unui meniu... Astfel de intrebari. Asta trebuie mentionat in declaratie.Nu inteleg de ce sunt intrebata acest lucru dupa un an de la nunta. De ce nu au mers direct la restaurantul unde a avut loc evenimentul pentru astfel de informatii !?
Mentionez ca nu mi sa prezentat un act semnat sau stampilat. Ce credeti ca ar trebui facut? Sa dau declaratia?
Ultima modificare: Luni, 13 August 2012
adriana_m_2005, utilizator
Nu dati nicio declaratie decat daca sunteti solicitata cu o citatie,stimata doamna.Presupun ca politistul efectueaza niste simple acte premergatoare,nu e cazul sa va stresati absolut deloc dar e mai bine nu faceti nici un fel de afirmatii deocamdata.Probabil ca suspecteaza restaurantul de chestii nasoale si acum culege niste informatii.
Sincer la asta ma gandeam si eu. Dar de ce ma ameninta ca imi va trimite citatie si daca nu raspund nici in aceasta situatie voi fi sanctionata (amenda).? Mi se pare un abuz din partea lor si nu stiu cum sa reactionez la cele auzite.

Alte discuții în legătură

Citat in calitate de martor la politie- sunt obligat sa ma prezint? marietka marietka sunt chemat ca martor la politie sa dau o declaratie sunt obligat daca nu am fost de fata? in urma cu aproape 2 ani am chemat 7 persoane la munca unde acolo ... (vezi toată discuția)
Incalcari drepturi omen omen salutari tuturor am nevoie urgenta de un sfat/ajutor o sa trec direct la subiect in data de 28 spre 29 august a.c. am avut un mic accident cu scuterul ... (vezi toată discuția)
Abuz verbal mika24 mika24 Acum o zi. Am fost citata sa ma prezint la o sectie de politie. M-am prezentat si acolo am ramas suprins neplacuta cand m-am intalnit cu un organ de politie. ... (vezi toată discuția)