avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... abuz verbal
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

abuz verbal

Acum o zi. Am fost citata sa ma prezint la o sectie de politie. M-am prezentat si acolo am ramas suprins neplacuta cand m-am intalnit cu un organ de politie. Acest organ de politie este unul din prieteni cei mai buni ai fostului meu angajat. Dansul mi-a spus ca sunt acuzata de furt a unei sume de 6 milioane din incinta fostului lok de munca. . Fapt care nu este adevarat. Auzind acest lucru m-am panicat. Am inceput sa plang. Practic m-am speriat. Auzind faptul k mi sa deschis un dosar penal. Fiind nevinovata. Domnul agent de politie (prieten al angajatorului) ma abuzat verbal(cunosc genul asta de curve/hoate , fata tu esti dereglata mintal , termina cu plansul ca nu te cred nici dracu , asa faceti voi astea"" tigancile"".). Acuzandu-ma direct de un lucru care nu este dovedit.la scurt timp a fost chemat in biroul dansului si fostul angajator. Acesta mi-a adus injurii si ma acuzat de furtul banilor.de fata cu agentul de politie. Acesta din urma chiar daca era prezent nu a intervenit in nici un fel pt ca domnul angajator sa nu ma mai jigneasca. Din contra a participat si el la injuri.In cele din urma dupa lungi jigniri.La un moment dat am ramas singura cu angajatorul si acesta m-a amenintat. Am depus declaratia pe propia raspundere ca nu am furat si am plecat. Doresc sa stiu daca e normal sa se intample asa ceva intr-o sectie de politie??

Alte discuții în legătură

Abuz verbal mika24 mika24 Acum o zi. Am fost citata sa ma prezint la o sectie de politie. M-am prezentat si acolo am ramas suprins neplacuta cand m-am intalnit cu un organ de politie. ... (vezi toată discuția)
Suspect pentru furt. Salih Salih Buna ziua. Am si eu o problema. Aseara, am fost opriti eu si un prieten de catree agenti de politie. Bun. Legimati, controlati. M-a intrebat pe mine daca am ... (vezi toată discuția)
Care este procedura? - am fost acuzata de furt ContSters243502 ContSters243502 Buna ziua intr-o seara am fost cu doua prietene intr-un club , acolo ne-am imprietenit cu doi baieti, am petrecut in jur de jumatate de ora cu acestia dupa ... (vezi toată discuția)