avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Suspect pentru furt.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Suspect pentru furt.

Buna ziua. Am si eu o problema. Aseara, am fost opriti eu si un prieten de catree agenti de politie. Bun. Legimati, controlati. M-a intrebat pe mine daca am bicicleta, i-am raspuns ca da. Am dat detalii despre bicicleta.Dupa care agentul de politie a scos telefonul personal sa imi arate cu mine o poza. Wtf? De ce? Pentru ca sunt suspect pentru un furt de bicicleta. Dar ideea este ca dupa ce am stat 2 ore jumatate in sectie, dupa ce mi s-au facut poze, mi s-au luat amprente, dupa toate acestea am fost anuntat ce caut eu in sectie. Fiind foarte panicat deoarece nu am avut niciodata problem cu politia sau ceva, cazier curat. Ultimul scos, chiar saptamana trecuta. In sectie, bineinteles eram poreclit de catre agentii de politie "infractorul". Eu stiu 100% ca sunt nevinovat, ca nu am facut asa ceva vreodata. Intrebarea mea este urmatoarea: Ce o sa se intample? Ce o sa patesc? Avand in vedere ca sunt nevinovat si ca sunt asa zis "infractor"!? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 22:01, 12 August 2018
Atat timp cat sunteti nevinovat, nu se va intampla nimic. O condamnare nu se face de un polistit, ci de un judecator, pe baza unui probatoriu care inlatura orice indoiala cu privire la vinovatia unei persoane. Mai mult decat atat, dvs, ati putea intenta o actiune civila ca urmare a tratamentului defaimator. Cu toate acestea, va recomand sa apelati la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare drepturi? corsicanoo corsicanoo salut. am si eu cateva intrebari. am fost citat zilele astea ca martor la politie in legatura cu niste spargeri de autoturisme din parcarea din fata blocului. ... (vezi toată discuția)
Reclamatie politie a21alex a21alex Buna ziua La sosirea din concediu mi-am gasit caruciourul pentru bebel taiat cu cutitul. caruciorul alaturi de alte carucioare, biciclete, triciclete ... (vezi toată discuția)
Invinovatit pentru ceva ce nu am facut alex94 alex94 In urma cu ceva timp am avut cateva probleme cu legea dupa cum puteti vedea in postarile anterioare.Insa aseara am primit alta veste...M-am trezit cu un agent ... (vezi toată discuția)