Buna ziua. Am si eu o problema. Aseara, am fost opriti eu si un prieten de catree agenti de politie. Bun. Legimati, controlati. M-a intrebat pe mine daca am bicicleta, i-am raspuns ca da. Am dat detalii despre bicicleta.Dupa care agentul de politie a scos telefonul personal sa imi arate cu mine o poza. Wtf? De ce? Pentru ca sunt suspect pentru un furt de bicicleta. Dar ideea este ca dupa ce am stat 2 ore jumatate in sectie, dupa ce mi s-au facut poze, mi s-au luat amprente, dupa toate acestea am fost anuntat ce caut eu in sectie. Fiind foarte panicat deoarece nu am avut niciodata problem cu politia sau ceva, cazier curat. Ultimul scos, chiar saptamana trecuta. In sectie, bineinteles eram poreclit de catre agentii de politie "infractorul". Eu stiu 100% ca sunt nevinovat, ca nu am facut asa ceva vreodata. Intrebarea mea este urmatoarea: Ce o sa se intample? Ce o sa patesc? Avand in vedere ca sunt nevinovat si ca sunt asa zis "infractor"!? Multumesc.
Atat timp cat sunteti nevinovat, nu se va intampla nimic. O condamnare nu se face de un polistit, ci de un judecator, pe baza unui probatoriu care inlatura orice indoiala cu privire la vinovatia unei persoane. Mai mult decat atat, dvs, ati putea intenta o actiune civila ca urmare a tratamentului defaimator. Cu toate acestea, va recomand sa apelati la un avocat.
Reclamatie politie
a21alex
Buna ziua
La sosirea din concediu mi-am gasit caruciourul pentru bebel taiat cu cutitul. caruciorul alaturi de alte carucioare, biciclete, triciclete ... (vezi toată discuția)