avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Invinovatit pentru ceva ce nu am facut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Invinovatit pentru ceva ce nu am facut

In urma cu ceva timp am avut cateva probleme cu legea dupa cum puteti vedea in postarile anterioare.Insa aseara am primit alta veste...M-am trezit cu un agent de politie acasa si am fost dus la sectia de politie pentru ca as fi intrat la un om in casa si as fi furat sambata26.01.2013 impreuna cu un minor in varsta de 16ani suma de 200RON.Minorul a fost cu noi in ziua in care am gasit iepurii pe strada si i=am luat.Fiind noi 2 suspecti si in cazul furtul banilor.La randul lui a dat declaratie ca recunoaste fapta ca a patruns prin efractie la persoana respectiva in casa,dar m-a bagat si pe mine in situatia asta,eu nefiind implicat...EL o tine una si buna pe a lui ca am fost si eu,dar eu am persoane care in ziua respectiva m-au vazut ca am fost la munca cu ziua..Oare cum pot sa dovedesc #-o ca nu am participat???Ce este de facut?Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:03, 1 Februarie 2013
declaraţiile martorilor dvs. contra declaraţiei acelui minor.Solicitaţi urgent în scris, cu nr. de înregistrare o cerere către U.Poliţie să fie audiaţi în apărarea dvs. acei martori oculari.Aveţi dreptul să vă apăraţi şi dacă aveţi puterea să şi probaţi, veţi fi scos din cauză (poate i-a "şoptit" ceva la urechea minorului cineva de prin poliţia respectivă).
Daca aveti martor sau martori, cu ocazia efectuarii cercetarilor veti putea solicita audierea acestora, indicand organelor de cercetare penala numele si adresa lor.
trebuie sa dovedeasca si cum de ati intrat in casa si nu ati lasat amprente.
e discutabil de ce v-a faut partas si pe dvs.
victima spune ca nu a gasit nimic deranjat in locuinta, direct m-am dus si am luat banii din portofel pe care il avea ascuns...de unde sa stiu eu unde tine portofelul?nu am intrat niciodata nici la ea in curte adica sa o ajut cu ceva sau sa fim prieteni nici sa intru la dansa in casa.nu a gasit nimic rascolit decat a gasit portofelul gol...
Este greu de spus ce va iesi in acest caz.
Depinde de intreg probatoriul de la dosar.
Fara avocat angajat probabil ca o sa va dovedeasca cumva daca au si alte probe in afara de declaratia minorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din autoturism duraka duraka Buna ziua ! Duminica seara un individ mi-a fortat masina si mi-a sustras portofelul din buzunarul portierei fata stanga... Culmea este ca dimineata am gasit ... (vezi toată discuția)
Ancheta fara plangere ,e posibil? dia2120 dia2120 am fortat usa locuintei iubitei mele care plecase la mare si mi am luat de acolo ceva.fratele sau a chemat politia care a gasit amprentele mele. am vorbit la ... (vezi toată discuția)
Acuzat /suspect de furt ContSters329954 ContSters329954 buna!din casa prietenei mele au disparut 10.000 de lei noi(banii verisoarei ei)...am mers impreuna la politie am declarat ca nu ma nicio legatura cu ... (vezi toată discuția)