avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abuz verbal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abuz verbal

Acum o zi. Am fost citata sa ma prezint la o sectie de politie. M-am prezentat si acolo am ramas suprins neplacuta cand m-am intalnit cu un organ de politie. Acest organ de politie este unul din prieteni cei mai buni ai fostului meu angajat. Dansul mi-a spus ca sunt acuzata de furt a unei sume de 6 milioane din incinta fostului lok de munca. Fapt care nu este adevarat. Auzind acest lucru m-am panicat. Am inceput sa plang. Practic m-am speriat. Auzind faptul k mi sa deschis un dosar penal. Fiind nevinovata. Domnul agent de politie (prieten al angajatorului) ma abuzat verbal(cunosc genul asta de curve/hoate , fata tu esti dereglata mintal , termina cu plansul ca nu te cred nici dracu , asa faceti voi astea"" tigancile"".). Acuzandu-ma direct de un lucru care nu este dovedit.la scurt timp a fost chemat in biroul dansului si fostul angajator. Acesta mi-a adus injurii si ma acuzat de furtul banilor.de fata cu agentul de politie. Acesta din urma chiar daca era prezent nu a intervenit in nici un fel pt ca domnul angajator sa nu ma mai jigneasca. Din contra a participat si el la injuri.In cele din urma dupa lungi jigniri.La un moment dat am ramas singura cu angajatorul si acesta m-a amenintat. Am depus declaratia pe propia raspundere ca nu am furat si am plecat. Doresc sa stiu daca e normal sa se intample asa ceva intr-o sectie de politie??

Cel mai recent răspuns: mika24 , utilizator 15:03, 26 Iunie 2012
Categoric aşa ceva nu este normal. Doar că , cel mai probabil, nici nu veţi putea face dovada injuriilor şi jignirilor ce vi s-au adus, iar în cazul în care aţi demara o acţiune împotriva lor, ar trebui să vă puteţi susţine afirmaţiile . Probabil pe asta au şi mizat dumnealor, pe imposibilitatea dvs. de a dovedi abuzurile verbale.
Este total abuziv comportamentul politistului
Aveti dreptul sa sesizatoi oficial conducerea unitatii de politie referitor la modalitatea in care angajatul isi asuma responsabilitatea sa reprezinte autoritatea statului
ct am stat in incinta sectiei de politie.in biroul dansului.am apelat pe cineva.conversatia dansilor a fost auzita.pana kand politistul a insistat sa nu mai pun mana pe tel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz verbal mika24 mika24 Acum o zi. Am fost citata sa ma prezint la o sectie de politie. M-am prezentat si acolo am ramas suprins neplacuta cand m-am intalnit cu un organ de politie. ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru cuvantul ''nesimtita'' !!! Cristian6982 Cristian6982 buna seara, am avut un conflict cu o vecina legat de teren. Situatia a ramas nerezolvata iar acum vecina mea s-a aliat cu alta vecina au adus si o martora care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! exista o situație in care ma aflu și nu știu cum ... Pufy1240 sckxs Pufy1240 sckxs Buna ziua ! Exista o situație in care ma aflu și nu știu cum sa procedez .As fi recunoscător dacă mi ați Răspunde la următoarele întrebări . Povestea ... (vezi toată discuția)