avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda pentru cuvantul \'\'nesimtita\'\' !!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda pentru cuvantul ''nesimtita'' !!!

buna seara, am avut un conflict cu o vecina legat de teren. Situatia a ramas nerezolvata iar acum vecina mea s-a aliat cu alta vecina au adus si o martora care ma acuzau ca le aduc injurii copiilor lor de cateva saptamani, eu doar ce am venit din alta tara(acestia avand 38 de ani respectiv 29).Politistul din comuna m-a cautat disperat de 3-4 ori cum mi-au spus vecinii ca l-au vazut la poarta mea si m-a luat la sectia de politie improvizata in sat si m-au dus acolo de fata cu toate 3 eu fiind singura fara martori. In acel timp martora aducea acuzatii false la adresa mea iar eu am intrebat-o "cat de NESIMTITA esti? mai ai multe de zis?"si m-am ridicat si m-am dus dupa martori ca ele au inceput scandalu ele cauta sa ma pravoace , vecinii fiindu-mi martori. pana sa ajung inapoi acasa politistul deja mi-a adus procesul verbal cu 1000 lei amenda pt injurii fiind semnat de reclamanta si mi-a adus procesul verbal acasa in masina politiei fiind reclamanta. Este corect cum a procedat dl politist? sa ma sanctioneze cu amenda maxima cuv nesimtit?ce am de facut sa contest procesul verbal?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:54, 19 Aprilie 2013
In termen de 15 zile de la comunicarea PV,formulati plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
dar exista posibilitatea sa castig? si doar pt cuvantul nesimtita sa mi dea 1000 de lei?
Instanta de judecata este suverana in solutionare ,care este conditionata de probele pe care inteleg partile sa le aduca in sustinerea punctului de vedere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal - tulburarea linistii publice clau27sala clau27sala Buna ziua. In data de 8.08.2013, in jurul orei 01:00 ma aflam la un chiosc non-stop sa-mi cumpar un pachet de tigari. In apropiere se certau doi barbati si ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala de 500lei pentru o fapta reclamata de vecinul meu, desi nu eram acasa la acea data. adrian_adri adrian_adri Buna ziua. Am primit ieri un proces verbal cu amenda contraventionala de 500 lei pentru comiterea faptelor prevazute de art 2, pct 4 Legea 61/1991 si ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala, cum pot scapa de amenda? dapyx dapyx Buna seara, acum ceva timp, fiind deranjat de niste vecini de la scara alaturata, care se tot certau si vorbeau obscen, i-am apostrofat verbal pe ... (vezi toată discuția)