buna seara, am avut un conflict cu o vecina legat de teren. Situatia a ramas nerezolvata iar acum vecina mea s-a aliat cu alta vecina au adus si o martora care ma acuzau ca le aduc injurii copiilor lor de cateva saptamani, eu doar ce am venit din alta tara(acestia avand 38 de ani respectiv 29).Politistul din comuna m-a cautat disperat de 3-4 ori cum mi-au spus vecinii ca l-au vazut la poarta mea si m-a luat la sectia de politie improvizata in sat si m-au dus acolo de fata cu toate 3 eu fiind singura fara martori. In acel timp martora aducea acuzatii false la adresa mea iar eu am intrebat-o "cat de NESIMTITA esti? mai ai multe de zis?"si m-am ridicat si m-am dus dupa martori ca ele au inceput scandalu ele cauta sa ma pravoace , vecinii fiindu-mi martori. pana sa ajung inapoi acasa politistul deja mi-a adus procesul verbal cu 1000 lei amenda pt injurii fiind semnat de reclamanta si mi-a adus procesul verbal acasa in masina politiei fiind reclamanta. Este corect cum a procedat dl politist? sa ma sanctioneze cu amenda maxima cuv nesimtit?ce am de facut sa contest procesul verbal?
In termen de 15 zile de la comunicarea PV,formulati plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Instanta de judecata este suverana in solutionare ,care este conditionata de probele pe care inteleg partile sa le aduca in sustinerea punctului de vedere