Buna ziua
intr-o seara am fost cu doua prietene intr-un club , acolo ne-am imprietenit cu doi baieti, am petrecut in jur de jumatate de ora cu acestia dupa care am hotarat sa mergem sa dansam
in acel moment unul din ei a sesizat disparitia telefonlui sau apoi l-am ajutat impreuna cu prietenele mele si prietenul sau sa il caute
am iesit afara din club i-am spus ca daca vra poate sa ne perchezitioneze el sau bodyguarzii de acolo dar nu a vrut si a sunat la politie
a venit un echipaj de politie cu o domnisoara politista care ne-a facut un control corporal in urma caruia telefonul nu a fost gasit la noi
am plecat apoi la sectia de politie unde a fost scris un proces verbal
mentionez ca eram intr-un birou noi 3 fetele si prietenul acuzatorului impreuna cu domnisoara si domnul politist
cel care ne-a acuzat era intr-un alt birou cu un alt domn politist
ne-a fost citit procesul verbal apoil acesta a fost semnat de noi fetele de prietenul celui care sustine ca i-a fost furat telefonul (care a fost martor in toata povestea) si de cel din urma...
apoi am intrat pe rand intr-un alt birou unde am dat cate o declaratie
la sfarsit am plecat fara insa ssa ni se spuna cum se va proceda in continuare...ce vom face...???
mentionez ca nici una din noi nu am avut alte antecedente de genul acesta
si mai stiu ca dupa ce ultima din noi a dat declaratia i s-a spus ca declaratia celui care a acuzat furtul si a martorului (adica "prietenul" sau) nu coincideau(asta din spusele domnului care ne-a luat declaratiile)
va multumesc
ne-a fost facuta perchezitie corporala la fata locului si inca una mai amanuntita la post
problema este ca cica pustiul a depus plangere penala impotriva noastra...ce inseamna asta...la ce sa ma astept...acum asta nu o stiu sigur dar eu nu stiu cei de facut in continuare...
va multumesc pentru raspuns
Atata timp cat nu au fost administrate probatorii care sa va stabileasca vinovatia sau cat nu au cum exista astfel de dovezi , nu aveti de ce sa va temeti.
Sarcina dovedirii autorului faptei apartine organelor de urmarire penala.
tocmai mi s-a spus cineva sa ma astept sa ma cheme la tribunal X-(...pentru ce??? nu stiu ma gandesc ca trebuiesc dovezi clare sa se ajunga pana acolo...sau tipul a facut misto de mine sa ma sperie si mai tare#-o
Nu cred ca este cazul , cel putin din relatarile dvs .
Dar daca veti fi citati in fata instantei trebuie sa declarati adevarul si atata timp cat acesta nu va incrimineaza in niciun fel , nu trebuie sa aveti nicio teama.
O mica problemuta
GRIMRIP3R
Prietena mea a fost citata astazi la Politie in legatura cu zgarierea unei masini .Si am fost si eu cu dansa sa o astepta sa o duc la servici . Dupa ce a ... (vezi toată discuția)