avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O mica problemuta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O mica problemuta

Prietena mea a fost citata astazi la Politie in legatura cu zgarierea unei masini .Si am fost si eu cu dansa sa o astepta sa o duc la servici . Dupa ce a intrat in birou , a dat declaratie , la un moment dat a iesit politista si m-a chemat inuntru si m-a pus sa dau declaratie , in consensul in care ea nu avea de unde sa stie daca eu am fost impreuna cu prietena mea in momentul in care sustine cel care acuza ca i s-a zgariat masina , fapt pe care cred ca-l aflase in acea dimineata ca eu am fost cu ea , si m-a invitat in birou sa dau o declaratie .Eu nu aveam in plan in aceaa zi sa stau la politie sa dau declaratii si in nici un caz nu vroiam sa fiu implicat in aceasta chestie .Mai adaug ca in declaratie m-a pus sa scriu si locul de munca . Nu e normal ca eu sa primesc o citatie acasa si sa mi se spuna pentru ce sunt chemat ? Eu cred ca aceasta declaratie nu poate fi luata in considereare in contextul in care ei nu au nici o baza legala prin care sa-mi fi luat mie declaratie in acea zi .Astept si eu o parere avizata , ca eu nu le am cu acest domeniu .
Cu stima ,
Cel mai recent răspuns: ContSters104229 , utilizator 18:35, 10 Aprilie 2010
Aveati posibilitatea LEGALA de a nu da nicio declaratie decat dupa consultarea unui avocat.
M-a luat efectiv pe nepusa masa , m-a invitat in birou si m-a pus sa dau declaratie . Nici nu ma dusesem pentru dat de declaratii , eram acolo doar sa o astept pe prietena mea . Se poate anula cumva declaratia respectiva ? Pentru ca eu o consider nelegala , dat fiind faptul ca , cred , ar fi trebuit sa fiu citat . Si nici macar nu mi s-au prezentat , cum cred eu ca ar fi normal . drepturile si motivul pentru care ar trebui sa dau o declaratie .
Ultima modificare: Vineri, 9 Aprilie 2010
GRIMRIP3R, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Ilegalitate e mult spus .Aveti dreptate aici . Dar era normal sa mi se aduca la cunostinta ce drepturi am , corect ? Macar sa mi se spuna ca am dreptul la un avocat si ca am dreptul sa nu dau declaratie .
Ultima modificare: Vineri, 9 Aprilie 2010
GRIMRIP3R, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Care este procedura? - am fost acuzata de furt ContSters243502 ContSters243502 Buna ziua intr-o seara am fost cu doua prietene intr-un club , acolo ne-am imprietenit cu doi baieti, am petrecut in jur de jumatate de ora cu acestia dupa ... (vezi toată discuția)
Obligatie de a da o declaratie danaa1 danaa1 O persoana chemata la politie, este obligata sa dea declaratie fara sa vrea? Parca legea spune ca o persoana citata are dreptul de a nu face nicio ... (vezi toată discuția)
Bună. am fost contactată de un polițist pe fb privind la o ... georgiana92 georgiana92 Bună. Am fost contactată de un polițist pe fb privind la o plângere pe numele meu. Cu persoana respectivă nu am discutat niciodată, îi o plângere ... (vezi toată discuția)