avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters395409

Activitate ContSters395409

X-( Am crezut ca m-am inscris intr-un grup unde pot primi un sfat , un ajutor.......pacat .
Am sa ma retrag din grup, daca nu sunt dorit ....de ce a-și sta......
Oare chiar nu ma poate nimeni ajuta cu un raspuns ??????
Buna ziua
Am o intrebare la dv . Deoarece sunt un fost Detinut Politic , si beneficiez de Decretul Lege 118 din 1990, unde printre altele spune conform
””Art. 8. - Jurisprudență (10)
(1) Persoanele aflate în una dintre situațiile prevăzute la art. 1 sunt scutite de plata impozitelor și a taxelor locale.””
Intrebarea mea este daca sunt scutit si de la impozitul Auto anual ???
Multumesc frumos-
Buna , cred ca am fost gresit inteles (s-au m-am exprimat eu gresit ) , ........nu sunt persoana care sa umble dupa venituri necuvenite, sau care nu le merit .........Intrebarea mea era : Daca exista vreo portita LEGALA, cu alte cuvine daca este vreun articol de lege vreo reglementare legala in acest domeniu ??????? Nu vreau sa trimit cereri sau somatii fara suport legal , dupa care cineva sa rada de mine.........Este adevarat ca acel stalp de inalta tensiune a fost de la inceput pe pamantul cumparat (fiind ieftin , nu am realizat ca voi avea probleme ...), dar din cauza lui nici casuta construita de mine , nu a fost unde am dorit eu in interiorul propietatii mele.....si acum cand , pensionar fiind , doresc sa profit de padurea de salcami din vecinatate, ma impiedic din nou de el . Sunt o fire mai sensibila , asa ca daca ma puteti ajuta cu un sfat corect , va multumesc ........glumele le primesc doar dupa .....
Va multumesc pentru raspuns.!!
Atunci cand am cumparat terenul , stalpul era , exista, in interiorul terenului ......si din cate stiu fostii propietari nu au avut nici un conflict cu societatea de curent, deci fara despagubiri.............despagubiri pe care eu doresc sa le capat pe motivul ca din cauza cablurilor de curent de inalta tensiune , NU se poate avea stupi la mine in curte (ca un raspuns la gluma dv , glumesc si eu : nu pentru a impaca albinele vreau bani , sau scutire de taxa curent ....) supararea mea este ca avand acea padurice de salcami in marginea gradinii , nu pot sa profit de ea .....si din aceasta cauza stalpului , m-i se ingradeste un drept al meu de ami alege liber hoby care il vreau eu la mine pe propietetea mea .........
Buna ziua , daca ma poate ajuta cineva cu un sfat :
In urma cu ceva timp , am cumparat un "petec " de pamant pentru a ma pregatii de anii de pensie ......Am facut o casuta , si acuma doresc sa ma "fac " apicultor , adica sa-mi cumpar cativa stupi, sa profit de faptul ca in spatele gradinii este p mica padurice de salcami..........toate bune si frumoase, dar la mine in gradina se afla un stalp de inalta tensiune , apartinand firmei de electricitate din zona............Am citit si am vorbit cu profesionisti in materie , si toti mi-au spus ca albinele NU se impaca de loc cu , curentul electric ......si am fost sfatuit sa ma adresez firmei de curent, sa mute stalpul (ceea ce nu cred ca este posibil ) sau sa ma despagubeasca cumva ........
Intrebarea me este : Exista vreo portita legala in acest domeniu ????????