avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Activitate stefan2016

Activitate stefan2016

Buna ziua,
Am demisionat de la locul de munca pe data de 16.07.2019 pentru neplata salariilor de mai bine de cinci luni. Pana in momentul de fata nu mi s- a înmânat decizia de încetare a CIM. Exista vreun termen legal? Și ce documente este obligat angatatorul sa-mi elibereze și care este termenul legal pana la care face acest lucru?
Va multumesc!!!
I-am intrebat pe cei de la indemnizatii si mi-au spus ca nu se ia suma de 40000 in calcul din 2 motive:
1. suma este mai mare decat cele 5 salarii medii pe tara asa cum mi s-a calculat in 2015.
2. nu se mai uita nimeni in dosarul meu ...ce sume au fost luate in calcul la stabilirea indemnizatiei aceleasi vor fi luate si acum doar ca se va acorda 85%.

Daca stie cineva altfel as fi bucuroasa sa aflu ... doar ca raspunsul celor de la indemnizatii a fost unul foarte clar.
A fost o suma supusa tuturor taxelor si impozitelor...salariu
Multumesc pentru raspuns dar acest lucru l-am inteles din lege. In 2015 la calculul indemnizatiei nu mi s-a luat in calcul intrega suma de 40000 deoarece exista un plafon al venitului lunar luat in considerare la calculul celor 12 luni. Eu vreau sa stiu care este acest plafon in acest moment ...adica care este suma maxima pe luna ce se ia in calcul sau ...acest plafon lunar nu mai exista? Multumesc
Buna ziua,
Dupa cum am citit in modificarile aparute in legea 66/2016 se va modifica cuamtumul indemnizatiei crestere si ingrijire copil.
Eu am nascut pe data de 25/02/2015 si am optat pentru 2 ani de ingrijire copil.
Conform legii 66 cuantumul indemnizatiei va fi recalculat(incepand cu 01.07.2016), din oficiu, conform actelor depuse la inceputul perioadei de concediu crestere si ingrijire copil.
Intrebarea mea este: Care este suma maxima acceptata care se ia in calcul pe o luna? (eu am lucrat la o firma de la care intr-o luna am primit o suma de 40000 ron)

Multumesc!