buna dimineata,multumesc pentru raspuns
am o dilema, nu stiu care formulare sunt bune,eu a gasit unele care se aseamana cu cele puse de dvs aici,le-am gasit in hotararea 449/2016. Poate reusiti sa va uitati si dvs peste formularele din 449/2016 si daca puteti sa imi dati un raspuns,pe care sa le completez?
multumesc mult
multumesc pentru rasspuns
eu o sa refac acel dosar, o sa completez anexele noi pentru ccc pana la 2 ani si o sa il trimit la serv. resure umane cu data de 27.06.2016,dar intrebarea mea este cu ce data pot sa solicit inceperea ccc,cate zile trebuie sa fie din momentul depunerii dosarului pana la data la care solicit eu ramanerea in ccc si daca cei de la serv. resurse umane nu intocmesc/emit ordinul de ramanere in ccc cu data la care solicit eu ce se intampla,trebuie sa merg la serviciu pana primesc hartia oficiala?
multumesc
buna ziua
la inceputul lunii iunie 2016 am depus dosarul pentru ccc pana la implinirea varstei de 2 ani,data la care am solicitat inceperea ccc a fost de 21.06.2016. Zilele trecute am fost contactat telefonic de catre un domn de la serviciul resurse umane sa imi comunice ca nu poate aproba dosarul pe motiv ca anexele din HG 52/2011 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor OUG nr. 111/2010 sunt unele vechi si trebuie sa caut anexele actualizate sa le completez si sa le trimit impreuna cu dosarul depus de mie pe care o sa mi-l trimita inapoi si cand am aceste anexe completate sa retrimit toate documente aflate in dosar.
Intrebarile mele sunt:
- daca este corect sa imi trimita toate documentele depuse de mine inapoi si eu sa le retrimit cand am acele anexe completate?
- daca ma poate ajuta cineva cu acele anexe actualizate?