avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate MagdalenaC

Activitate MagdalenaC

Răspuns la discuția Calculare pensie alimentara
Nu vreau sa intru in polemici cu absolut nimeni.
Am spus pe scurt problema si am vrut un raspuns la intrebare mea.
Era mai simplu sa ma indrumati catre un executor :)
Oricum, eu va multumesc pt ca v-ati rapit din timp pt a-mi raspunde la intrebari.
Seara buna!
Răspuns la discuția Calculare pensie alimentara
Multumesc pentru raspuns, stimate utilizator, insa precizez faptul ca nicio institutie din cele sus mentionate de dvs. nu comunica astfel de informatii.
Venitul obtinut de tata nu este unul imaginar, spuneti-mi, va rog, ce inginer agronom ar munci pentru 1250 lei brut? Intr-adevar, m-ar ajuta o adeverinta de venit sau o fisa ANA, dar cum pot obtine una?
Buna ziua,
Exista o hotarare judecatoareasca definitiva si irevocabila prin care se stabileste domiciliul minorului la mama si plata pensiei de intretinere de catre tata. In momentul acela, tatal lucra in afara tarii si s-a stabilit ca pensia sa fie in cuantum de 25% din venitul realizat, iar in situatia in care nu realizeaza venituri - 25% din venitul minim pe economie.
De la data comunicarii si pana in prezent aceasta pensie a fost platita ocazional de catre sora tatalui - suma fiind aprox 200 lei/depunere in conditiile in care tatal a incasat venituri lunare mai mari decat minim pe economie.
Intrebarea mea este : Cum il pot obliga pe tatal copilului sa plateasca cei 25% din salariul lui net ?
Mentionez ca nu cunosc numele angajatorului si nici nu pot demonstra unui executor veniturile reale pe care tatal le obine in prezent.