avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Activitate MarianaKant

Activitate MarianaKant

Răspuns la discuția Comision abuziv
Telefonic asa mi s-a spus,iar in scris iata raspunsul care mi s-a dat astazi..." Referitor la o datorie de 310 ron care ar reprezinta commission de popriri, eu nu am regasit suma aceasta in evidentele noastre. Comisionul pentru popriri este de 20 ron pentru persoanele fizice, commission pe care il puteti si dvs verifica pe site-ul bancii, www.brd.ro, la sectiunea tarife si comisioane standard, persoane fizice."
Sunt bulvesata de-a dreptul.
Va multumesc !!
Răspuns la discuția Comision abuziv
Va multumesc mult.
Discuție Comision abuziv
Buna ziua.Am achitat ratele integral prin virament din strainatate catre o anumita banca.Recent am fost sunata ca am o diferenta de plata de 70 lei.Am luat legatura cu o persoana de la relatii clienti care mi-a spus ca pe langa cei 70 de lei,mai am alti 340 lei,o suma care reprezinta comision de poprire (figuram cu o poprire de la un executor judecatoresc).Deoarece sunt plecata din tara de mai bine de un an si jumatate,banca respectiva a omis sa-mi aduca la cunostinta de existenta acestui comision.Intrebarea mea,este legal si care sunt caile de a putea rezova aceasta problema,mentionand ca sunt plecata din tara.Va multumesc.