Buna,. am fost citat telefonic ca martor intr-un proces cu contrabanda de tigari. Am si uitat ca am fost pentru mama mea sa achizitionez candva sunand-ul pe cel in cauza. Telefonul a fost ascultat o data, nu aveam ce sa neg. Am recunoscut acestea pentru a nu o implica pe mama mea care are cu inima (a renuntat la tigari de 8 luni). Am declarat ca am fost 36-40 de ori si media erau 3-5 pachete. Intre anii 2014-2015. Procurorul mi-a promis ca sunt doar martor si nu voi pati nimic daca sunt sincer si identific persoanele, erau doi ce i-am recunoscut. Mi-a verificat telefonul si a vazut ca nu mai aveam numarul celui cu tigari i-am zis doar lui adevarul cu mama ca pentru ea am sunat. Au mai fost interogati cateva zeci de persoane ca martori din ce a zis procurorul si multi au negat cu dovezile in fata. Vreau sa stiu daca pot pati ceva, am cazier curat, nici macar o amenda. Stiu ca nu e bine ce am facut dar fapta e consumata. Mi-am dat acordul sa fiu supus si la detectorul de minciuni si sa colaborez cu ei. Erau pentru consum propriu. Nu as vrea sa sfarsesc cu dosar penal!!!