avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters396241

Activitate ContSters396241

Va rog un raspuns? Sunt foarte agitat pe treaba asta, si citesc doar de rau din cate vad. Cu colectarea, detinerea....
Buna,. am fost citat telefonic ca martor intr-un proces cu contrabanda de tigari. Am si uitat ca am fost pentru mama mea sa achizitionez candva sunand-ul pe cel in cauza. Telefonul a fost ascultat o data, nu aveam ce sa neg. Am recunoscut acestea pentru a nu o implica pe mama mea care are cu inima (a renuntat la tigari de 8 luni). Am declarat ca am fost 36-40 de ori si media erau 3-5 pachete. Intre anii 2014-2015. Procurorul mi-a promis ca sunt doar martor si nu voi pati nimic daca sunt sincer si identific persoanele, erau doi ce i-am recunoscut. Mi-a verificat telefonul si a vazut ca nu mai aveam numarul celui cu tigari i-am zis doar lui adevarul cu mama ca pentru ea am sunat. Au mai fost interogati cateva zeci de persoane ca martori din ce a zis procurorul si multi au negat cu dovezile in fata. Vreau sa stiu daca pot pati ceva, am cazier curat, nici macar o amenda. Stiu ca nu e bine ce am facut dar fapta e consumata. Mi-am dat acordul sa fiu supus si la detectorul de minciuni si sa colaborez cu ei. Erau pentru consum propriu. Nu as vrea sa sfarsesc cu dosar penal!!!