avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor in caz penal contrabanda tigari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor in caz penal contrabanda tigari

Buna,. am fost citat telefonic ca martor intr-un proces cu contrabanda de tigari. Am si uitat ca am fost pentru mama mea sa achizitionez candva sunand-ul pe cel in cauza. Telefonul a fost ascultat o data, nu aveam ce sa neg. Am recunoscut acestea pentru a nu o implica pe mama mea care are cu inima (a renuntat la tigari de 8 luni). Am declarat ca am fost 36-40 de ori si media erau 3-5 pachete. Intre anii 2014-2015. Procurorul mi-a promis ca sunt doar martor si nu voi pati nimic daca sunt sincer si identific persoanele, erau doi ce i-am recunoscut. Mi-a verificat telefonul si a vazut ca nu mai aveam numarul celui cu tigari i-am zis doar lui adevarul cu mama ca pentru ea am sunat. Au mai fost interogati cateva zeci de persoane ca martori din ce a zis procurorul si multi au negat cu dovezile in fata. Vreau sa stiu daca pot pati ceva, am cazier curat, nici macar o amenda. Stiu ca nu e bine ce am facut dar fapta e consumata. Mi-am dat acordul sa fiu supus si la detectorul de minciuni si sa colaborez cu ei. Erau pentru consum propriu. Nu as vrea sa sfarsesc cu dosar penal!!!
Ultima modificare: Luni, 27 Iunie 2016
ContSters396241, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters396241 , utilizator 23:02, 27 Iunie 2016
Va rog un raspuns? Sunt foarte agitat pe treaba asta, si citesc doar de rau din cate vad. Cu colectarea, detinerea....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contrabandă țigări. bună seara, sunt împreună cu soțul meu arestati la domiciliu ... Alli563 Alli563 Bună seara, sunt împreună cu soțul meu arestati la domiciliu de 4 luni și suntem acuzați pt contrabandă de tigari si aderare la un grup infractional ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa ContSters243806 ContSters243806 Buna seara , am si eu o problema , mai exact o stare de neliniste , habar n-am .. pentru ca sunt un tip linistit si n-am avut niciodata probleme cu legea. un ... (vezi toată discuția)
Surprins in timp ce rulam o tigara cu marijuana elfojt elfojt Buna seara, S-a intamplat ca intr-o seara impreuna cu ceva prieteni sa iesim la un eveniment la un club din Bucuresti, dupa cateva beri prin club, am iesit ... (vezi toată discuția)