Buna seara ,
am si eu o problema , mai exact o stare de neliniste , habar n-am .. pentru ca sunt un tip linistit si n-am avut niciodata probleme cu legea.
un vecin tigan a fost condamnat pt trafic de minori .
in luna februarie anul trecut a umblat cu o minora pe care-a exploatat-o sexual .
in luna noiembrie a fost arestat si am fost chemat ca martor sa declar ce stiu in legatura cu cauza respectiva. initial nu stiam care e rostul meu acolo..
eu nu stiam ce facuse tiganul cu minora , in schimb mi-a prezentat o transcriere a unei convorbiri telefonice dintre mine si el din luna martie in care stabileam cu el sa mergem la o prostituata in varsta de 22 ani:"> .
in declaratia data la procuror am spus ca nu stiu daca a exploatat-o pe minora , ceea ce nici nu stiam .
si nici ca am intretinut raporturi sexuale cu minora respectiva.
am recunoscut convorbirea telefonica insa de rusine i-am spus ca n-am fost . procurorul mi-a zis ca nici nu-l intereseaza daca am fost sau nu.
in ianuarie , dupa ce a fost asta condamnat m-a chemat din nou pe motiv ca sunt un martor mincinos. ba chiar mai rau , mi-a spus ca sunt complice si ca minora a spus c-as fi intretinut si eu raporturi cu ea.
am demontat prima afirmatie , iar in legatura cu faptul ca m-a recunoscut minora , i-am zis sa mai verifice declaratia ei si s-a convins ca aveam dreptate . din 20 , recunoscuse 18 persoane . mi-a dat dreptate intr-un final si mi-a spus sa stau cu inima indoita 6 luni - 1 an de zile ca ma acuza de marturie mincinoasa. apoi dupa declaratie am avut o discutie amicala cu d-l procuror undeva la vreo 20 de minute. am glumit , am povestit chestii .
in data de 17 ianuarie inainte de a ma duce la procuror pt. a doua oara , agentii trimisi ca sa-mi transmita ca sunt chemat la audiere mi-au cerut nr de telefon sa ma sune procurorul cica ..
in fine , eu sunt un tip sensibil si ma consum mult.
recent a inceput tiganul sa ma sune din puscarie de pe diferite nr de telefon si la ore tarzii sa-mi spuna ca-i pare bine ca nu l-am dat de gol. eu i-am spus sa ma lase in pace ca am viata mea si ca nu l-am dat de gol pt simplul motiv ca n-am stiut ce-a facut el .
ideea este ca nu pot dormi noaptea , am stari de panica ,sunt confuz , ma tot gandesc la faptul c-o vrea procurorul sa-mi faca bucata ..
am inteles ca nu i-a placut declaratia mea, c-ar fi vrut sa spun altceva decat ca nu stiu.
mentionez c-au fost mai multi martori si toti care-au intretinut relatii cu minora contracost au recunoscut.
vreau sa scap de stresul asta.
e posibil sa-mi fi cerut atunci nr de tel pt a-mi intercepta convorbirile?
e posibil sa inteleaga gresit ce-am vb eu cu tiganul cand ii spuneam sa ma lase in pace ca n-am stiut ce-a facut el ?
conteaza ca i-am spus ca n-am fost la aia de 22 de ani chiar daca am fost ?- aici ar fi minciuna sa zicem
vreau sa ma linistesc... ar fi vreun motiv sa fiu ingrijorat ?
Stiu ca e penibila problema mea, dar totusi ..nu vreau sa cedez psihic , si-asa am problemele mele si nu vreau sa fac vreo nefacuta , vreau sa nu fiu implicat in mizeria asta