Am optat pt tipul acesta de visa, cel de turist pt ca momentan eu m as duce doar sa i cunosc familia, toti vor sa ma cunoasca, el mi a cunoscut deja familia. Imi doresc sa decurga lucrurile normal si sa nu ma fortam nimic cu vize de logodna. Ma gandeam ca, fiind sincera si spunandu le fix motivul pt care ma duc, acela de a i cunoaste familia prietenului meu, urmand ca dupa aceea sa optez pt tipul de viza potrivit momentului in care se va afla relatia noastra, ar putea fi apreciat si mai departe sa primesc raspunsul dorit.
As dori sa ma sfatuiti si pe mine in urmatoarea situatie: am o relatie cu un cetatean american, relatia noastra s a desfasurat doar in Romania, dar acum amandoi ne dorim sa i cunosc si eu famillia, prietenii...as dori sa aplic pt o visa de turist momentan, mentionez ca am o slujba stabila de mai bine de 3 ani, cont bancar, dar fara proprietati. La momentul interviului as vrea sa spun exact cum stau lucrurile, fara sa incerc sa inventez vreo poveste in ideea ca o sa para credibila. Ce parere aveti ? Multumesc