avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... VISA SUA
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

VISA SUA

Buna,

As dori sa ma sfatuiti si pe mine in urmatoarea situatie: am o relatie cu un cetatean american, relatia noastra s a desfasurat doar in Romania, dar acum amandoi ne dorim sa i cunosc si eu famillia, prietenii...as dori sa aplic pt o visa de turist momentan, mentionez ca am o slujba stabila de mai bine de 3 ani, cont bancar, dar fara proprietati. La momentul interviului as vrea sa spun exact cum stau lucrurile, fara sa incerc sa inventez vreo poveste in ideea ca o sa para credibila. Ce parere aveti ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: MirelaRosca , utilizator 10:47, 28 Iunie 2016
Parerea mea e ca povestile care incep cu "vreau viza de turist si mai apoi sa ma stabilesc in SUA" nu tin.
Am optat pt tipul acesta de visa, cel de turist pt ca momentan eu m as duce doar sa i cunosc familia, toti vor sa ma cunoasca, el mi a cunoscut deja familia. Imi doresc sa decurga lucrurile normal si sa nu ma fortam nimic cu vize de logodna. Ma gandeam ca, fiind sincera si spunandu le fix motivul pt care ma duc, acela de a i cunoaste familia prietenului meu, urmand ca dupa aceea sa optez pt tipul de viza potrivit momentului in care se va afla relatia noastra, ar putea fi apreciat si mai departe sa primesc raspunsul dorit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza sua angajat angajat Prietenul meu este american de origine si a venit in Romania pentru un timp. Daca ne casatorim aici si apoi dorim sa calatorim in SUA sa ne vizitam familia, eu ... (vezi toată discuția)
Un nou interviu pt viza de turist sua ContSters178374 ContSters178374 Buna ziua tuturor! As avea nevoie de niste sfaturi urgente, dar mai intai sa va prezint situatia mea: sunt impreuna de cativa ani cu un baiat care s-a mutat in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua- aplicare pentru viza sua kathman_andreea kathman_andreea as avea un pic de ajutor. As vrea sa aplic pentru viza america de turist . sau de logodna , inca nu stiu ceea ce stiu este ca imi doresc cat mai urgent sa ... (vezi toată discuția)