avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buna ziua- aplicare pentru viza SUA
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buna ziua- aplicare pentru viza SUA

as avea un pic de ajutor.
As vrea sa aplic pentru viza america de turist . sau de logodna , inca nu stiu ceea ce stiu este ca imi doresc cat mai urgent sa ajung acolo .
Cu fiance visa am inteles ca dureaza 5-7 luni , cu turist viza este foarte posibil sa ma respinga atat timp cat nu am proprietati pe numele meu , am terminat facultatea si nu am servici . as vrea sa stiu o cale....daca mi-ar face iubitul meu invitatie pentru america ...as avea oarecum succes cu turist visa ?
un sfat ? ceva?
am mai auzit de o posibilitate , nu stiu cat de adevarata este , am inteles ca fiind cetatean UE ma pot casatori in orice tara membra UE , iar Danemarca elibereaza actele intr un timp record de maxim 1 luna de zile . dar cu ce m-ar ajuta asta?#-o
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 11:08, 25 Octombrie 2013
Cu viza de logodna este mai sigur. Fratele meu a fost in aceiasi situatie si a plecat cu viza de logodna. Parintii logodnicei au mers la notar (ii spunea altfel la ei) si au declarat ca ii vor asigura locuinta si intretinere pana cand va obtine green cardul si isi va gasi loc de munca. Din cate imi amintesc totul a durat cateva saptamani. Nu mai stiu in ce faza i-a intrebat pe fiecare date despre celalalt ca sa vada ca nu e logodna formala.
Eu detin viza turistica si totul a decurs foarte repede si usor. Ofiterul nu s-a uitat pe nici un document, desi aveam cu mine ditamai dosarul. In timpul interviului i-am povestit ce obiective turistice urmam sa vizitez in state, i s-au parut cam multe pentru perioada care urma sa o stau , i-am spus ca acesta este stilul meu de a calatorii, i-am povestit pe unde am mai fost, s-a uitat pe vizele din pasaport, si asta a fost tot. Nu m-a intrebat nici de munca, chemare, proprietati si altele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Visa sua MirelaRosca MirelaRosca Buna, As dori sa ma sfatuiti si pe mine in urmatoarea situatie: am o relatie cu un cetatean american, relatia noastra s a desfasurat doar in Romania, dar ... (vezi toată discuția)
Un nou interviu pt viza de turist sua ContSters178374 ContSters178374 Buna ziua tuturor! As avea nevoie de niste sfaturi urgente, dar mai intai sa va prezint situatia mea: sunt impreuna de cativa ani cu un baiat care s-a mutat in ... (vezi toată discuția)
Viza sua - cazier duikan duikan daca am cazierul pata pot pleca in america ? am chemare in america pentru a lucra la castiguri si alte activitati legate de teatru in care sunt ... (vezi toată discuția)