avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza SUA - cazier
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza SUA - cazier

daca am cazierul pata pot pleca in america ? am chemare in america pentru a lucra la castiguri si alte activitati legate de teatru in care sunt specializat...multumesc
Cel mai recent răspuns: kres , utilizator 21:15, 9 Noiembrie 2011
depinde de impresia pe care o veti face la serviciul de acordare vize.Este posibil ca si o persoana fara antecedente inscrise in cazier, si cu chemare de la cineva din America sa nu se incadreze in criteriile avute in vedere la ambasada.
da stiu asta dar va intreb ...cei de la ambasada iti verifica sa vada daca ai cazier si sa te respinga ??
Poate reprezenta un motiv de refuz al cererii de acordare a vizei.
[ link extern ]
L.C.
daca nu vor sa iti dea viza nu iti da.......eu am mers la ambasada sa cer viza de vizita'tor sa imi duc copilu la tatal lui care este acolo si e cetatean american...sa il vada rudele lui de acolo....si ghice ce.??nu miau dat viza........iti poti inchipui cum iam spus tatalui copilului meu .'''stii imi pare rau dar nu iti poti vedea fiul pentru ca asa vrea d-mna consul??si cum a acceptat el vestea..??deci...copilul meu fiind cetatean american ....in fata mea erau fete care luau viza ca painea calda ...cica se duceau in vizita la prieteni......si asa stam noi de un an dupa o amarata de viza
@iosif1987

„Toti solicitantii de viza temporara sunt considerati potentiali imigranti pana cand, in momentul solicitării vizei, acestia demonstreaza ofiterului consular ca NU au intentia sa emigreze în SUA.” Secţiunea 214 (b) a Legii pentru Imigrare şi Naţionalitate.

Probabil ca in interviul / interviurile care le-ati dat nu ati reusit sa convingeti ca nu aveti intentia sa ramaneti in SUA. Trebuie aratati ca aveti legaturi puternice cu Romania, cum ar fi: proprietati mobiliare sau imobiliare, legaturi de familie, un loc de munca etc.

Mai multe puteti citi aici:

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Viza sua angajat angajat Prietenul meu este american de origine si a venit in Romania pentru un timp. Daca ne casatorim aici si apoi dorim sa calatorim in SUA sa ne vizitam familia, eu ... (vezi toată discuția)
Acordare viza sua coldmountain coldmountain Buna ziua tuturor. Am cunoscut pe cineva, roman plecat in SUA de 20 de ani, are cetatenie americana si canadiana, vine la vara in Romania si si-a exprimat ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine visa turistica pentru sua? Pink_Martini Pink_Martini Visa turistica pentru SUA are cineva experienta aceasta? niste prieteni vor sa imi trimita invitatie sa ii vizitez. Am auzit ca e foarte greu de luat in ... (vezi toată discuția)