avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza SUA - cazier
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza SUA - cazier

daca am cazierul pata pot pleca in america ? am chemare in america pentru a lucra la castiguri si alte activitati legate de teatru in care sunt specializat...multumesc
Cel mai recent răspuns: kres , utilizator 21:15, 9 Noiembrie 2011
si totusi aproape au distrus o familie....chiar daca as fi vrut sa raman acolo era dreptul meu ca mama a unui cetatean american.parerea mea.....dar ei sunt prea plini de ei si cred ca toti vor in america sa le fure painea.daca as avea de ales intre romania si america as alege romania fara nici un regret.si nu,nu traiesc bine aici dar macar sunt langa ai mei si nu ma da nimeni afara din tara mea..
iosif1987 a scris:

si totusi aproape au distrus o familie....chiar daca as fi vrut sa raman acolo era dreptul meu ca mama a unui cetatean american.parerea mea.....

Atunci trebuia sa cereti reunificarea familiei si sa urmati procedurile corespunzatoare pentru asta, nu sa cereti viza turistica. Nu este o vina a autoritatilor americane, deoarece copilul poate calatori cu tatal lui, in acest caz reunificarea familiei se face intre copil si tatal lui in SUA, copilul poate ramane cu dvs. in Romania, deci reunificarea familiei se poate face in Romania, nu e musai sa se faca in SUA. Reunificarea dvs. cu copilul poate avea loc in SUA doar daca indepliniti condtiile legale pentru asta.
Din cate stiu eu Ambasada Americii NU cere solicitantilor de viza, cazier judiciar, ci documente si dovezi solide in sprijinul cererii de viza (contract cu firma americana, chemare, dovezi de suport, etc.) precum si garantii ca, dupa incheierea contractului, solicitantul se va intoarce in tara si nu are intentii de imigrare (act de casa, cont in banca, fotografii cu familia care ramane in tara, etc.) Daca e vorba de contract de munca in America (pentru care exista deja un acord formal al angajatorului) e posibil sa fie mai putina bataie de cap. In general, solicitarea de viza in America e un proces umilitor (pentru ca esti tratat din start ca un sarantoc care s-a saturat si vrea sa o taie din tara).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza sua angajat angajat Prietenul meu este american de origine si a venit in Romania pentru un timp. Daca ne casatorim aici si apoi dorim sa calatorim in SUA sa ne vizitam familia, eu ... (vezi toată discuția)
Acordare viza sua coldmountain coldmountain Buna ziua tuturor. Am cunoscut pe cineva, roman plecat in SUA de 20 de ani, are cetatenie americana si canadiana, vine la vara in Romania si si-a exprimat ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine visa turistica pentru sua? Pink_Martini Pink_Martini Visa turistica pentru SUA are cineva experienta aceasta? niste prieteni vor sa imi trimita invitatie sa ii vizitez. Am auzit ca e foarte greu de luat in ... (vezi toată discuția)