Buna seara,
Va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati cu un sfat. Sunt disperat si nu stiu ce pot face pt ca nu am mai fost pus in situatii asemanatoare.
Stau la casa. Intr-o noapte m-am trezit speriat pt ca o vecina arunca cu pietre unde am doua masini parcate.Am iesit afara a inceput sa-mi adreseze injurii si amenintari spunand sa-mi leg cainele ca latra.. Mentionez ca tarcul unde se afla cainele se afla la aprox. 20 de m de gard iar seara ii dau drumul in curte ca masura de siguranta in 2005 fiindu-mi sparta casa si fiindu-mi furata suma de 20 000 de euro (autor necunoscut bineinteles...atunci nu aveam caine)
Revenind la intamplarea mentionata ; a doua zi m-am dus la politie si am anuntat incidentul cu pietrele ,injuriile si amenintarile adresate. Am primit apoi o adresa de la politie ca i s-a pus in vedere sa nu ma mai deranjeze. Saptamana trecuta cu toate ca si respectiva a primit adresa respectiva a repetat acelasi lucru (pietre si injurii). Au inceput si alte hartuiri; mi-a blocat cu masina accesul in curte. M-am dus la politia locala azi 16-08-2017 ..au venit au constatat ..fotografiat si le-au lasat o hartie in parbriz. Seara aceasta a iesit ginerele numitei mai sus cu o bata si a inceput sa bata in poarta si sa ameninte. Am fugit si ne-am incuiat in casa ( eu, maicamea si viitoarea sotie). Am sunat la 112 au venit ne-au vorbit ironic spunandu-ne sa ne punem bodyguard, suprins ca nu ne-au gasit batandu-ne si au plecat. Au uitat sa spun ca am primit amenintari de spart casa si ma gandesc ca poate asta urmaresc.
Nu stiu ce pot face pentru ca ma tem pt viata mea si a familiei ei recunoscand inclusiv in fata politiei ca a venit cu bata si nici macar nu s-a chinuit sa minta afirmand ironic a amenda e mica de doar "500 de ron".
Pe fuga am filmat cu telefonul. Anexez.
[ link extern ]
[ link extern ]
Intr-o tara unde nimeni nu face nimic , unde nici politia nu mai este respectata , nu are imaginea care ar trebui , poate exista cineva care imi poate da un sfat profesionist.
Multumesc