avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate ElenaBalena

Activitate ElenaBalena

Buna ziua,

Avem angajat in bloc "ingrijitor de serviciu" (am inteles ca aceasta este denumirea corecta). Nu il cunosc personal, pentru ca am achizitionat apartamentul cu 3 luni in urma, insa am inteles ca este vorba de un domn trecut de 60 de ani. Cert este ca, pe scara blocului este o mizerie de nedescris. Aparent, face "curatenie" doar la parter si la etajul unu, iar la urmatoarele etaje nu se mai deranjaza. S-au facut multe sesizari la administrator si asociatia de proprietari, dar raspunsul a fost mereu acelasi "ce sa-i faci...aia este". Nu mai vorbesc de ce se intampla in spatiul verde, ca iti crapa obazul de rusine daca ai vreun musafir pe timpul zilei.

Inteleg ca administratorul este prieten la catarama cu ingrijitorul de serviciu, motiv pentru care nici nu se misca nimic. De asemenea, administratorul nu a mai organizat o intalnire de vreo 12 ani..

Pot refuza plata ingrijitorului la intretinere? Ca pana la urma...tot eu dau cu mopul pe palier.
De asemenea, pot face reclamatie undeva pentru mizerie? Zilele trecute am vazut niste chestii albe, miscatoare, ca niste larve la parterul blocului..
Este inuman sa locuiesti astfel, in conditiile care cineva este platit pentru niste servicii pe care nu si le asuma.

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarile mele. Va multumesc.