avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Activitate dianacicero

Activitate dianacicero

va multumesc mult, foarte util raspunsul, si linkul...sa aveti o zi frumoasa

Lăzăruţiu Lucian a scris:

Buna ziua
Nu trebuie sa infiintati o alta firma.
Este suficient sa schimbati obiectul principal de activitate.
Documente necesare:
[ link extern ]

va multumesc mult, foarte util raspunsul, si linkul....sa aveti o zi frumoasa
As dori sa nu mai prestez activitati de expertiza contabila autorizate de ceccar, ci activitati de personal.
P0t schimba codul caen din 6920 in 7830 sau trebuie sa infiintez alta firma?
Discuție Indiviziune
In actul de vanzare-cumparare al apartamentului meu este prevazut ca am si o cota parte din pod. Nu este stipulat niciun procent si nici suprafata podului.
Problema este ca de foarte mult timp in pod sta cineva. Cum sa procedez ca sa am acces la pod si mai ales sa aflu care este cota mea ( suprafata ) ?
Multumesc mult,
Diana
Buna ziua,

Am urmatoarea situatie: vecina de dedesubt vrea sa schimbe coloana de apa verticala, deci cea comuna, la nivelul apartamentului ei si pretinde ca vecina de deasupra sa plateasca costul acestei reparatii. Va intreb daca este legala o asemenea pretentie.
Motivul este ca ei ii refuleaza tot timpul apa in chiuveta. Nu ar fi mai normal sa-si schimbe mai intai tevile personale?

Cu stima,
Diana Cicero
Răspuns la discuția Stagiul de cotizare pentru pensie
multumesc frumos, ati fost foarte amabil =D>
multa sanatate!
Eu am mai multe contracte de munca incheiate, dintre care unul unde am functia de baza si deci cartea de munca si inca unul unde sunt cu 2 ore.
As dori sa stiu daca perioada aferenta contractului cu timp partial se ia in calcul la stabilirea pensiei si daca firma respectiva trebuie sa-mi elibereze o adeverinta privindf perioada lucrata cu timp partial.
Daca da, aceasta adeverinta trebuie dusa la CAS pentru scanare?
Va multumesc mult pentru ajutor,
Cu stima,
Diana Cicero