avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1984 soluții astăzi
Forum Activitate GMM

Activitate GMM

Răspuns la discuția CONTOPIREA PEDEPSELOR
Va multumesc Doamna Avocat.Mi'ati fost de mare ajutor.
Răspuns la discuția CONTOPIREA PEDEPSELOR
si stitzi cumva daca se poate modifica pedeapsa la transfer?
Răspuns la discuția CONTOPIREA PEDEPSELOR
da..deci sunt condamnati pt acelasi delict de 5 ori si ei au cerut transferul in Rom si vroiam sa stiu daca pedese lor se pot contopi aici sa le ramana cea mai mare pedeapsa. Daca exista cineva care stie exact sau a avut un caz asemanator as roga un nr de tel sau o ad de mail pt contact/consultatie platesc onorariu.
Răspuns la discuția CONTOPIREA PEDEPSELOR
au fost condamnati pt. :5 delicte de retinere ilegala la 5 ani si 6 luni pt fiecare dintre cele 5 delicte. in total condamnat la 16 ani si 6 luni!! as vrea sa mentionez ca ei nu au nici o condamnare in Rom si nici nu au fost arestati vrodata aici si stiu ca statul spaniol nu le va impune nici o conditzte cand vor fi transferati in rom.daca stie cineva as ruga un sfat sau o parare ..si unde se poate gasi acest avocat specialist?

stie cineva daca mai este valabila aceasta lege -acum cand suntem membru UE? m'ar interesa daca aceasta lege se poate aplica si in cazul persoanelor condamnate definitiv de un alt stat membru UE (Spania) si care au cerut transferul in Rom si urmeaza a fi transferati aici. Astep raspunsurile dv si un avocat bun care se poate implica