avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CONTOPIREA PEDEPSELOR
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CONTOPIREA PEDEPSELOR


stie cineva daca mai este valabila aceasta lege -acum cand suntem membru UE? m'ar interesa daca aceasta lege se poate aplica si in cazul persoanelor condamnate definitiv de un alt stat membru UE (Spania) si care au cerut transferul in Rom si urmeaza a fi transferati aici. Astep raspunsurile dv si un avocat bun care se poate implica

Cel mai recent răspuns: GMM , utilizator 01:54, 16 Aprilie 2007
in functie de tratatul dintre rom si spania.....
un av. specialist te poate ajuta mai mult
Nu se intelege ce pedepse doriti sa se contopeasca.
au fost condamnati pt. :5 delicte de retinere ilegala la 5 ani si 6 luni pt fiecare dintre cele 5 delicte. in total condamnat la 16 ani si 6 luni!! as vrea sa mentionez ca ei nu au nici o condamnare in Rom si nici nu au fost arestati vrodata aici si stiu ca statul spaniol nu le va impune nici o conditzte cand vor fi transferati in rom.daca stie cineva as ruga un sfat sau o parare ..si unde se poate gasi acest avocat specialist?
Mda, exact cum am banuit. In Spania opereaza cumulul aritmetic.
De fapt, dvs. sperati sa se modifice la transfer pedeapsa aplicata.
da..deci sunt condamnati pt acelasi delict de 5 ori si ei au cerut transferul in Rom si vroiam sa stiu daca pedese lor se pot contopi aici sa le ramana cea mai mare pedeapsa. Daca exista cineva care stie exact sau a avut un caz asemanator as roga un nr de tel sau o ad de mail pt contact/consultatie platesc onorariu.

Alte discuții în legătură

Transfer detinut carladream carladream Buna ziua,as dori sa stiu cam cat poate dura transferul unei persoane condamnate din slovenia in romania,in urma cererii depuse de avocatul de acolo. (vezi toată discuția)
Intrebare: susp3kt susp3kt Este obligat un Judecator Roman sa tina cont de durata unei pedepse primite an streinatate(ex.an Germania detentia pe viata este max.15ani,an Romania este ... (vezi toată discuția)
Condamnare definitiva DoLuc DoLuc Buna, v-as multumi foarte mult daca imi puteti da un sfat sincer si direct. Am aflat prin avocatul meu ca am primit 3 ani si 7 luni cu executare in Italia. ... (vezi toată discuția)